Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Trysiliaden

Trysiliaden arrangeres den andre torsdagen i mars hvert år. Denne aktivitetsdagen for utviklingshemmede er en folkefest for deltakere og publikum. I år skulle Trysiliaden vært arrangert for 31. gang 12. mars, men er avlyst for å forebygge smittespredningen av koronaviruset.Deltaker klemmer Trysiliaden-maskoten

Hele dagen er preget av aktivitet, vennskap og glede. Det er opptog med deltakere, ledsagere og mange flere gjennom Trysil sentrum fra busstasjonen til Trysiliaden-arenaen.
 

Aktiviteter

Der deltar utøverne på skirenn, alpint, gåtur med innlagte poster, hundesledetur eller hesteskyss. Alle deltakere i alle grener har startnummer.
 

Bankett

Banketten er dagens høydepunkt for mange. På den deles premiene ut til stor jubel. God mat og marsipankake går ned på høykant. Og det hele avsluttes med dans til levende musikk. Dansegolvet er aldri tomt, det kan vi love. Og ved bordene går praten om løst og fast. Gamle vennskap styrkes og nye blir født.
 

Kappestrid og vennskap

Rundt 350 deltakere og ledsagere kommer til Trysil denne dagen. Mange har stilt opp år etter år og begynner å få en anselig mengde Trysiliaden-medaljer. For noen er kappestriden viktig. For andre er det en prestasjon å delta. Atter andre synes det fineste er å knytte vennskapsbånd utenom konkurransene. For oss som arrangerer Trysiliaden, er det viktig at alle trives - hele dagen fra opptoget starter til banketten er over. Vi vil gjøre alt vi kan for at dere skal få en dag dere vil se tilbake på med glede.

Priser

Vi har plass til 350 deltakere med ledsagere. Førstemann til mølla! Hele moroa med aktiviteter og bankett koster 450 kroner for deltakere og 250 kroner for ledsagere. Detaljert program sendes når vi mottar påmelding. Faktura sendes etter arrangementet.

Påmelding

Påmeldingsskjema og veiledning finner du til høyre. Påmeldingen sendes til Malin Jonsson på malj@trysil.kommune.no med kopi til Beathe Helen Sande på bhs@trysil.kommune.no. Hvis det er behov for å leie hytte eller leilighet, sjekk her. Påmeldingsfrist er 28. februar.

Samarbeid

Mange blir involvert for å få til dette arrangementet. Hovedarrangør er Trysil kommune, men vi har gode samarbeidspartnere:
  • Trysil videregående skole stiller med serveringspersonell under banketten og stiller også med guider og kontaktpersoner for hver kommune
  • Trysil sykehjem står for maten og serveringen under banketten
  • IL Trysilgutten - alpingruppa er teknisk arrangør for aktivitetene
  • IL Trysilgutten - håndballgruppa bistår med rigging av bord og stoler til banketten i Trysilhallen

Egen jingel

Hør på Trysiliadens egen jingle her og se en liten film her.

 Kontakt oss

 Aktuelt

Alle
Nyheter
Fant ingen nyheter merket med valgt interesseområde
 
Sist oppdatert: 11.03.2020 11:42:10