Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Trysil tar over snapchat til UKM Norge

To jenter står på hver sin side av en UKM banner

​Synne Jørgensen og Nora Sande, begge i ungdomsrådet, synes det er stor stas å få dele bilder på ukmnorges snapchat!

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

I helga tar Trysil kontrollen over snapchat brukeren til UKM Norge. Så nå kan du følge Trysilungdommen der ung kultur møtes.

- Vi har 96 påmeldte til helgas lokalmønstring i Trysil - det er rundt en sjuendedel av alle påmeldte i Hedmark! Og ikke nok med det, nå skal vi få ta over snapchaten til UKM - det er stort, sier Nora Sande og Synne Jørgensen.

Følg UKM i Trysil

Hver uke er det en ny lokalmønstring som får ta over snapchaten til UKM Norge. - Det er helt utrolig at vi får denne muligheten sier de to entusiastiske jentene. I sterk konkurranse med andre, får nå ungdomsrådet i Trysil mulighet til å dele både bilder og videoer fra lokalmønstringa.

I kulissene

- Vi skal være med der det skjer og dele både bilder og videosnutter fra livet bak kulissene og foran. Her blir det uten filter, lover Nora og Synne.

Supert å arrangere UKM i Trysil

Aldri tidligere har interessen for UKM i Trysil vært større. - Vi er allsidige, og med oss har vi et superengasjert og hardtarbeidende ungdomsråd. Gjennom mange år har vi skapt kultur for UKM - i kulturbygda Trysil, og vi ser at hvert år så har antall påmeldte økt. Det er de påmeldte vi må takke, forteller en engasjert og sprudlende Synne.

Kulturlivet

- Det sosiale fellesskapet på UKM er supert, og vi ser at kulturlivet blant de unge blomstrer i Trysil. Det er ingen tvil om at bilde på kulturskolen betyr ekstremt mye for den store interessen for kunst. I år har vi 78 bidrag til utstillingen - helt fantastisk, sier en svært fornøyd Nora.

Kom på utstillingsåpning

Jentene vil ikke røpe noen detaljer rundt utstillingsåpningen, men vi får kanskje noe å drikke. - Støtt opp om de unges kulturliv og møt opp på utstillingsåpninga fredag 5. februar kl 18 og UKM-showet søndag 7. februar kl 17, oppfordrer jentene.

Følg UKM Trysil på snapchat!

snapkode%20ukmnorge
snapchat: ukmnorge
 

Sist oppdatert: 08.02.2016 00:55:41