Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Too Far Gone, Ila Auto og Rælbandet på Den store elgfesten

Bandbilde av seks menn - den forreste med solbriller og fingerfakter

​Too Far Gone.

Copyright: Too Far Gone

 

På lørdagskvelden på Norsk elgfestival spiller Rælbandet, Ila Auto og Too Far Gone på Den store elgfesten på Radisson Blu Resort Trysil.

​Vi snakker om lørdag 30. august. Dørene åpner kl 19.30. Festen begynner med Rælbandet kl 20, fortsetter med Ila Auto kl 21.45 og avsluttes med Too Far Gone kl 23.45.

Rælbandet

Rælbandet oppstod som en uformell samling musikere i Trysil utover 2000-tallet. Navnet kommer fra dialektuttrykket «å ræle i hop». Det var det vi gjorde gjennom årene. Dagens Rælbandet består av fem og et halvt medlemmer, der gitarist Bjørn Løvås er den halve og er med ved anledning. De andre er John Strand, Knut Bosse Holmseth, Per Bjørkli, Vidar Skogheim og Hans Martin Nysæter. De har akkurat sluppet sin andre cd; Dårlig gli.

Ila Auto

Ila Auto er et norsk bluegrassband som består av fetterne Kay Arne Sulutvedt og Stein Are Fevang fra Vivestad og Høyjord i Vestfold, brødrene Matias Hilmar Iversen og Kristoffer Iversen fra Kolbotn og Kai Henrik Ryen fra Kjelsås i Oslo. Bandet ble startet i 2005. Bandet spiller bluegrass inspirert av Flatt & Scruggs og Bill Monroe med elementer av popmusikk og rock and roll. De slipper ny plate 8. september.

Too Far Gone

Too Far Gone omtales ofte som Norges beste countryrockeband. De startet i 1993. Bandet har sitt utspring i Flå i Sør-Trøndelag der de fleste bandmedlemmene kommer fra. De ga ut sin jubileumscd 20 år i november i fjor. Bandmedlemmene er Børge Rømma, Ola Buan Øien, Kåre Andreas Lund, Anders Stensås og Arild Følstad.

Billetter

800 billetter er lagt ut for salg på servicetorget i rådhuset, Café Rialto og billettluka.no. De koster 350 kroner (pluss avgift hvis du kjøper på nett). Dette er ikke plassbilletter.

 

Sist oppdatert: 20.03.2015 09:02:03