Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Ta en kong Haakon-selfie for VIP-billett

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 20.06.2016 16:40:00
Jon Storfjord ved bysten av kong Haakon i Kongeparken i Nybergsund

​Jon Storfjord er sjølutnevnt kirkeminister med statiststatus i Kongens nei og er en av dem som blir invitert på førpremierefest. Blir du en av selfie-fotografene som får VIP-billett?

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Alle som tar en selfie ved bysten av kong Haakon i Kongeparken, er med i trekningen av to VIP-billetter til førpremierefesten for Kongens nei.

​Det eneste du trenger å gjøre med selfien er å legge den på Instagram og tagge den med #kongensneitrysil før vi trekker ut vinnerne 7. september.

Førpremierefest

Som kjent får Trysil førpremiere på Erik Poppes Kongens nei lørdag 17. september kl 12. Kl 11 den dagen vil kultursjefen invitere noen gjester spesielt til førpremierefest på Gammelskula der de blant annet får møte Poppe og Anders Baasmo Christiansen som spiller kronprins Olav i filmen.

- Opplegget for festen er ikke helt klart, men det skal bli skikkelig premierestemning, lover kultursjefen. Og det er det dere skal få være en del av, dere to som vinner selfie-VIP-billettene.

Statister

Tryslingene som er statister i filmen, er blant de som kan vente seg en invitasjon i posten om kort tid. Vi har 20 navn på lista fra filmselskapet; Trond Magnum, Trond Østby, Roar Vingelsgaard, Trond Ole Skåret, Johan Brenneng, Tom Arne Løvås, Johan Derckx, Sebastian Eide Søgaard, Marthe Lindstad, Marit Alberti, Ingrid Østby, Elin Teppen, Bente Kvile Buflod, Annemor Magnum, Bendix Oliver Eide Søgaard, Simen Lindstad, Jon Storfjord, Stein Myhre, Sølvi Eide Søgaard og Rune Mobæk.

Om noen har falt ut av lista, gi oss beskjed.

Veteraner

Invitert blir også tryslinger som er bosatt i Norge og som fikk regjeringens minnemedalje i fjor; Gunnar Hemstad, Marie Odden, Martin Nordby, Lasse Øivang, Oddny Amundsen, Lilly Lindfoss Bengtsson, Odd Hemstad, Ingeborg Kveen, Ove Egil Liberg, Arvid Nyberg, Åge Vestli og Peter Sindre Aasheim.

Andre gjester

I tillegg håper kultursjefen at Skjæraasenfamilien og Alf R. Jacobsen, som skal få Skjæraasenprisen, kommer. Likedan fylkesmann Sigbjørn Johnsen, kommunestyrerepresentantene og lensmannen i Trysil. Gjestelista her er ikke fullstendig, så det er nok flere som kan vente seg en hyggelig invitasjon fra kultursjefen. Alle gjestene får selvsagt gratisbillett til filmen.

Vi andre

Kinosalen i Trysil har hele 424 plasser, så det blir god plass også for andre som vil se filmen Kongens nei før den får norgespremiere 23. september. Billettene blir lagt ut for salg 22. august på servicetorget i rådhuset, på Cafe Rialto og på ebillett.no. De koster 100 kroner for voksne og 70 kroner for barn, honnør og kulturkort.

Sist oppdatert: 19.09.2016 00:54:33