Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Solokonsert med Ingrid Bjørnov

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 09.07.2019 15:50:00
Ingrid Bjørnov

​Ingrid Bjørnov - Norges regjerende humorpianistinne.

​Med blanke ark og finstemt flygel er pianistinnen tilbake på scenen. Opplev henne i kulturhuset Hagelund lørdag 5. oktober kl. 19.

​Bjørnov bringer nye sanger, oppdateringer fra småbruket sitt på Tomter, samt et dypdykk i Beethovens hår og helse. Konserten kan inneholde spor av allsang!

- Vi er veldig glade for at Ingrid Bjørnov kommer til Trysil under Skjæraasendagene. Hun kommer med sin egen solokonsert, og vi satser på fullt kulturhus denne kvelden! sier kultursjef Anne N. Sætre.

Pianobar

Skjæraasenkaféen i kulturhuset åpner en time før konserten for de som vil nyte litt forfriskninger og snakcs. Og etter konserten inviterer kultursjefen folk til å bli værende i vestibylen ei stund. Der blir det pianobar med hyggelig atmosfære. En skikkelig god pianist skal spille. Hvem, røper vi om ei stund.

Om Ingrid

Ingrid Bjørnov er en folkekjær artist som har levd flere musikalske liv. Hun startet som halvparten av Dollie, den prisbelønte popduoen fra åttitallet som senere dro til London med musikalen Which Witch.

Senere som komponist, kapellmester og arrangør i teater og TV, før hun debuterte som soloartist rundt tusenårsskiftet.

Våren 2017 slapp hun sitt tredje soloalbum Jugekors & Sørgerender. Høsten 2017 og våren 2018 turnerer Ingrid Bjørnov hele landet med sitt femte soloshow Steinway to Heaven.

Ingrid spiller klassisk musikk baklengs, hun gurgler O mio babbino caro i originaltoneart, og hun påstår at Benny Andersson og Edvard Grieg er én og samme person.

Hun samarbeider jevnlig med Øystein Sunde og Kari Slaatsveen. Hun er høy beskytter for Oslo Fagottkor og har vært fast innslag i Herreavdelingen på NRK P1. Og hun er grunnlegger av den årlige aksjonen Dagsverk for Down.

Billettene

Billettene koster 325 kroner og kan kjøpes på servicetorget i rådhuset, på ebillett.no eller i ebillett-appen.

Velkommen!

Sist oppdatert: 06.10.2019 00:51:49