Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Skjæraasendagene i ei hel uke

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 07.02.2018 10:45:00
Ole Martin Norderhaug, Erik Sletten og Anne Norderhaug Sætre

Ole Martin Norderhaug, Erik Sletten og Anne Norderhaug Sætre inviterer lag og foreninger til å være med på Skjæraasendagene.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

​I år satser vi stort - Skjæraasendagene utvides til en hel uke fra 29. september til 6. oktober. Nå inviteres også lag og foreninger til å bli med på høstens store kulturuke i Trysil.

- I år ønsker vi å samarbeide med flere og inviterer lag og foreninger i Trysil til å bidra med arrangementer under Skjæraasendagene - i Skjæraasens ånd. Det er ingen begrensninger, det kan være litteratur, musikk, film eller annet, sier kultursjef Anne Norderhaug Sætre.

For alle

Kultursjefen ønsker ikke å røpe for mye nå, men forteller at de jobber med mange gode ideer. Tradisjonen tro blir det både Skjæraasenmesse, forfatterkveld, utstilling, barnearrangement og festforestilling. Sistnevnte er lørdag 6. oktober.

Samarbeid med flere

Så langt samarbeider kulturavdelingen med biblioteket, barnehager og skoler. Nå ønsker kulturavdelingen å samarbeide med lag og foreninger, slik at man også kan ha arrangementer ute i grendene i Trysil.

Ingen tilfeldighet

- At Skjæraasendagene er lagt til uke 40 er ingen tilfeldighet. Dette er høstferieuka og med ekstra mange turister i Trysil, så ønsker vi å friste enda flere til våre arrangementer, forteller Anne.

Tema for årets Skjæraasendagene lanseres sammen med programmet etter sommerferien.

Lag og foreninger kan kontakte Anne Norderhaug Sætre, se kontaktinformasjon til høyre.

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 19.07.2018 00:54:31