Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Ønsker aktivitet på skøytebanen

Tre jenter på flombelyst skøytebane

​Sentrumsforeningen ønsker aktiviteter på skøytebanen på Fladhagenjordet.

Foto: Ola Matsson

​Sentrumsforeningen ønsker aktivitet på skøytebanen på Fladhagenjordet på vinterens Go'fredag-arrangementer.

Koordinator for Go'fredag ​Heidi Brenden skriver:

Skøytebanen i Trysil sentrum er en fin og sentral arena for både store og små. Her trener ishockeykara, skolen har skøytetimer, og unger og voksne benytter seg av tilbudet dag og kveld.  Sentrumsforeningen drifter banen og kjøper islegging av Trysil fotballklubb. Banen ryddes for snø minimum to ganger per uke. Ved behov brøytes den alltid før kl 15 på fredager. Banen er flombelyst fram til kl 22 hver kveld.

Kiosk

Sentrumsforeningen låner en brakke av Trysil videregående skole. I den har Trysil Elektro lagt inn strøm, så det er enkelt å organisere kiosksalg og oppbevare utstyr. 

Godt besøk

Banen er godt besøkt og har vært arena for to arrangementer på Go’fredag så langt; Landskampen i ishockey mellom Norge og Sverige og skøytediscoen til 8 B. Anslagsvis 200-250 personer var til stede på begge. Fredag 14. februar er det Valentines-skøyting i regi av 4. klasse, og 4. april er det planer om ishockeykamp for voksne.

Flere arrangement

Sentrumsforeningen håper at noen vil lage arrangementer med konkurranser, aktivitet og musikkpå skøyteisen så mange fredager som mulig i vinter, gjerne temabasert som isdans, trolldans, curling (to sett á fire stener kan lånes), ishockey, bandy, skøyteløp, Disney on ice, prinsesser og helter on ice, piggeløp, stolløp eller noe annet kreativt. Den 21. februar hadde det vært topp med OL-øvelser på isen!  Sentrumsforeningen er behjelpelige med å skaffe lyd og utstyr samt  markedsføre arrangementet som en del av Go’fredag. 

Sosialt

Å arrangere aktivitet på skøytebanen er en fin anledning for et felles sosialt arrangement med klassa, og for å bli enda bedre kjent med unger og andre foreldre. Det kan også bety et lite tilskudd i klassekassa. I skrivende stund er det muligheter følgende fredager: 21.2. – 7.3. – 14.3. – 21.3. - 28.3.  Datoene fordeles etter førstemann til mølla-prinsippet. 

Heidi Brenden kontaktes på heibren@online.no.

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 16.03.2015 06:46:05