Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Kan jeg få det til, så kan alle

Mann med utelue

​Samuel Massie kommer til Trysil med budskapet: Kan jeg få det til, så kan alle.

Tirsdag 20. oktober kl 18 på biblioteket foredrar forfatteren og eventyreren Samuel Massie om hvordan han gjenvant troen på seg selv og eget liv.

Skjæraasendagene 2015 innledes med foredrag av Samuel Massie som i høst blant annet er aktuell på ​TV 2s underholdningsprogram Skal vi danse.

Kronglete oppvekst

Alle skal med, heter det i Norge. Men i møte med skolen mistet Samuel Massie all glød og selvtillit. Som 16-åring skulket Samuel oftere enn han var på skolen, og han havnet også i politiets søkelys.

Vendepunktet

Først da moren gikk bak ryggen hans og sendte inn søknad til Folkehøgskolen 69 grader nord, ble livet hans snudd opp ned. Redningen for Samuel ble et år på folkehøgskole og møtet med Jarle Andhøy.

Berserk

To år senere har Samuel skrevet testamente og står til rors på seilskuta Berserk med kurs for Sydpolen. Da skuta og tre av kameratene forsvant, ble livet snudd på hodet for 18-åringen.

Hold fast!

I 2014 skrev Samuel boken Hold fast! På foredraget under Skjæraasendagene kommer han til å fortelle om hvordan nye omgivelser og utfordringer sakte men sikkert endret hele hans innstilling til livet. Hold fast er en historie om hvordan en dyslektiker uten norskkarakter kan ende opp med å skrive bok.

Evne til forandring

Samuels historie inspirerer alle til aldri å gi opp menneskene rundt oss. Foredraget handler om mestring, målbevissthet og menneskets evne til forandring. Forfatteren ønsker å inspirere mennesker til å ta et oppgjør med seg selv, sette seg mål og gjennomføre dem. Og hvordan det gikk opp for han selv at han måtte ta ansvar for eget liv.

Det blir boksalg. Arrangementet er gratis.

Velkommen!

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 21.10.2015 00:55:36