Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Sammarstreff i Søre Osen

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 15.06.2020 11:25:00
Sjøenden i Søre Osen

Sjøenden i Søre Osen.

Foto: Willy Marthinsen

Sammarstreffet blir annerledes i år, men grendeutvalget ønsker velkommen til Stabbursknappen Opp og Søre Osen Padleregatta lørdag 18. juli.

​- Vi er glade for å kunne invitere til motbakkeløp og padleregatta i Søre Osen i år også, sier Søre Osen Grendeutvalg.

Program lørdag 18. juli

  • Kl. 11: Stabbursknappen Opp
  • Kl. 14: Søre Osen Padleregatta

Begge arrangementene starter ved brua mellom Osensjøen og Vesleosen. Premieutdeling og loddtrekning av Sammarstreffets lotteri kl. 15.

Enkel servering

På parkeringen foran samfunnshuset settes det ut bord og stoler, og det blir enkel servering fra kiosk slik at besøkende kan hygge seg sammen. Her blir det begrensninger i antallet ut fra gjeldende bestemmelser.

Gratis for barn

Stabbursknappen Opp og Søre Osen Padleregatta er gratis for alle barn under 18 år. Det betyr i praksis at hver båt med et barn i, er gratis. - Vi har mottatt støtte fra Fylkeskommunen og Miljødirektoratet slik at vi kan tilby dette. Samtidig har vi 18 kanoer tilgjengelig for utlån/leie (også gratis hvis det er barn med), forteller Geir Graff.

Osensjødreggen og bilrebusløpet Osensjøen rundt

Søre Osen Grendeutvalg har også gleden av å invitere til fiskekonkurransen Osensjødreggen, for første gang. Startskuddet for fiske blir fredag 17. juli kl. 20. Det blir også arrangert bilrebusløp. Innregistrering og start mellom kl. 10 og 12 på lørdag. Ingen krav til lokalkunnskap.

Familievennlig

Fokuset til Sammarstreffet er på familiene der målet er at flere skal oppleve aktivitet og natur sammen. Aktivitetene er lavterskeltilbud og veldig familievennlige. Arrangøren presiserer at de vil være ekstra nøye på at gjeldene smittevernregler overholdes.

Les mer om aktivitetene under Mer informasjon.

Sist oppdatert: 19.07.2020 00:51:58