Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Politisk farse fra Teater Innlandet

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 30.09.2019 09:45:00
Scene fra Utlendingen. Foto: Lise Skjæraasen

Det er bare å glede seg og fylle stolsetene, skriver GD begeistret om Utlendingen som Teater Innlandet viser i kulturhuset Hagelund søndag 8. mars 2020 kl. 19.

​Ustyrtelig moro, synes GD om Utlendingen som Teater Innlandet kommer med til Trysil 8. mars.

Innlandets morsomste mann i Innlandets morsomste 90 minutter, skriver GD begeistret om Tom Styve og denne politiske farsen. Og HA triller en knallsterk femmer.

Politisk farse

Om stykket skriver Teater Innlandet:

I Utlendingen møter du Charlie Baker – en ganske stusselig fyr; korrekturleser med sosial angst, lei av livet, på hotelltur i ingenmannsland. Han liker ikke å snakke med folk og later derfor som han ikke forstår de andre gjestene. Det er duket for forviklinger når private samtaler fulle av hemmeligheter og konspirasjoner foregår med Charlie til stede.

Høyaktuell

Det er ikke måte på hvor mye komisk, vanskelig og til og med farlig som begynner å skje på hotellet. Folk synes nok Charlie oppfører seg litt merkelig, men han unnskyldes med at han er utlending. Et sammensurium av karakterer, alle med en god dose sneversyn og fremmedfrykt, legger grunnlaget for en høyaktuell politisk farse. I Larry Shues velskrevne komedie vil mange kunne møte seg selv i døra.

Skuespillerne

Regien er ved Terje Strømdahl. På scenen møter vi Tom Styve, Marit Synnøve Berg, John Nyutstumo, Anne Guri Tvedt, Sunniva Du Mond Nordal og Roger Opdal Paulsen.

Billettsalg

Billettene koster 345 kroner for voksne, 295 kroner for honnør, grupper og studenter, 275 kroner for OBOS-medlemmer, innehavere av HA-kortet og kunder og ansatte i Eidsiva Marked og 100 kroner for ungdommer med kulturkort. Du får kjøpt dem på servicetorget i Trysil rådhus og på ebillett.no.

 

Sist oppdatert: 09.03.2020 00:55:01