Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

99 påmeldte til UKM!

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 15.01.2018 17:00:00
Beathe H. Sande med ukm-hooder

​Beathe H. Sande på kulturavdelingen fryder seg over alle påmeldte til UKM - og du kan fremdeles melde deg på!

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Har du også lyst til å være med på Ung kultur møtes i Trysil i februar? Nå forlenger vi påmeldinga med en uke til.

Så langt har 99 kreative Trysil-ungdommer meldt seg på årets UKM. Dette er gledelig mange og påmeldingene fordeler seg blant annet på 38 utstillere (med 66 utstillingsbidrag), ett litteraturinnslag, to filmer og 17 innslag til scene. Og vi har ennå plass til flere.

Har du lyst til å være med?

Hvis du ikke rakk å melde deg på innen fristen som var 12. januar, så kan du nå melde deg på til Beathe Sande på mail bhs@trysil.kommune.no. Oppgi hvem som er deltaker, navn, telefonnummer, mailadresse og hva man vil delta med (tittel på bidrag). Vi ber om at eventuelle etternølere tar kontakt i løpet av uka.

Best i landet?

UKM i Trysil har i årevis vært blant de beste i Hedmark, ja, kanskje i landet. Og vi har ingen tro på at ungdommene i Trysil har tenkt å gjøre skam på den tradisjonen. Så til alle dere mellom 10 og 20 år: Har du lyst, har du lov! Utstillinga åpner 9. februar, og sceneshowet er 11. februar.

Ingen grenser

Og husk, det er nesten ingen grenser for hva du kan komme med på Ung kultur møtes i Trysil. Beathe H. Sande på kulturavdelingen ramser opp: ​Bilder, foto, håndverk, litteratur, matkultur, sang, musikk, dans, film, trylling, triksing, teater... Men det stopper ikke der. Alt som kan vises fram på ei utstilling eller en scene, er velkomne bidrag.

Husband

For de som skal synge eller spille eller framføre noe med bakgrunnsmusikk, og som ønsker å ha husbandet vårt i ryggen, var fristen 15. desember. De som meldte seg på før det, var med i trekningen av en UKM-hood som ungdomsrådet har fått laget, og den vant Ingeborg Sletten som har meldt seg på med fotografi til utstillinga.

Lurer du på noe? Kontakt Beathe H. Sande på kulturavdelingen vår.

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 22.01.2018 00:51:03