Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Meld deg på UKM 2020

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 06.11.2019 12:20:00
UKM-bobla

​Helga 8.-9. februar 2020 arrangeres Ung kultur møtes i Trysil. Påmeldingsfristen er 17. januar.

​Det blir ei fantastisk helg med utstillingsåpning lørdag 8. februar kl. 12, UKM kafé, workshop, lydprøver og kick-off. Søndag 9. februar kl. 17-20 er det klart for stor forestilling fra scenen i kulturhuset Hagelund.

Møt andre unge

- I Trysil har vi tradisjon for mange deltakere på UKM, og det håper vi også på denne gangen. Det blir ei morsom helg for ungdommene som melder seg på, sier koordinator Beathe Sande.

Bli med

Målgruppen for UKM er ungdom fra 13-20 år, men du kan delta allerede fra du er 10 år. Du kan delta med alle former for kulturelle uttrykk bare det kan vises fram i en utstilling eller på en scene.

Delta med

Du kan melde deg på med foto, maling, tegning, papirkunst, tekstilkunst, skulpturer, keramikk, design, film, dans, sang, musikk, revy, teater, kampsport, sjonglering, gjøgling pluss mye mer. Det er kun fantasien som setter en stopper for hva du som ungdom kan delta med.

Påmelding

Fristen for å melde seg på Ung kultur møtes er fredag 17. januar kl. 23:59. Klikk på lenka til høyre for å melde deg på. Så meld deg på, vis og del det du driver med av kultur! Ønsker du å ha backing av husbandet er fristen mandag 6. januar.

UKM arrangeres av Trysil ungdomsråd i samarbeid med kulturavdelingen i Trysil kommune.

Bli med når ung kultur møtes i Trysil!

 

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 18.01.2020 00:54:13