Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Ljørdalsdaga 7.-9. juli 2017

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 06.07.2017 11:35:00
Kvinner og menn står på en scene

​Fra revyen under Ljørdalsdaga i 2015.

 

Ljørdalsdagene 2017 bød på et rikholdig program med andeslepp, kulturguttua, revy, foredrag med Trond Berg, pub, grendestafett og mye mer.

​Karoline Petrine Nordmo, som satt i komiteen, sa dette om arrangementet:

Dyr, mekk og kultur

Vi hadde mye for barn og unge; dyrekrok, natursti, hesteskokasting, laserskyting og ikke minst Mekkeklubben. I kulturguttua kunne både små og store få oppleve ulike stasjoner med informasjon, konkurranser og aktiviteter.

Revy og pub

For de eldre var det revy på Lund samfunnshus på fredagskvelden - med to forestillinger og påfølgende pub på Ljøratunet med levende musikk av Tone Wattum.

Ut i naturen med Trond

På lørdag kom NRKs egen Ut i naturen-kar, nemlig Trond Berg, for å vise bilder og fortelle om hva opplevelsene i skog og mark har lært ham om livet.

Fest

Det var fest på Lund samfunnshus på lørdagskvelden med levende musikk av André Solheim.

Quiz og andeslepp

På søndag var det quiz og andeslepp. Vi slapp ut badeender i elva Ljøra, og de tre første endene i mål fikk pengepremier.

Grendestafetten

Det hele ble avsluttet på fotballbanen med Grendestafetten. Her deltok grendene mot hverandre i ulike, ukjente øvelser som ingen visste om fra før. Og årets Ljørdalspris ble delt ut. Den går til en person, bedrift, lag eller forening som har utmerket seg positivt for dalføret.

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 04.02.2019 16:20:31