Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Hyggelige sangstunder med Geirr Lystrup

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 19.09.2019 10:35:00
Bildecollage Geirr Lystrup

​Nå blir det masse gøy med Geirr Lystrup, eldre, barnehagebarn og foreldre!

Det blir masse sang og mye glede med BARN + ELDRE = GØY torsdag 3. oktober kl. 11 og kl. 13 og på sykehjemmet og familiekonsert kl. 18 på biblioteket.

Det er ikke hvem som helst som tar med seg gitaren og kommer til Trysil under Skjæraasendagene, for da kommer nemlig den allsidige trubaduren Geirr Lystrup som hele fem ganger har fått Spellemannprisen.

BARN + ELDRE = GØY

De siste årene har Geirr Lystrup hatt stor suksess med denne fulltrefferen. - Denne torsdagen holder han to konserter på sykehjemmet. Med seg har han eldre og barn fra Nysted barnehage og Østmojordet barnehage. Her blir det garantert mye glede og fin allsang, sier kultur- og idrettskonsulent Malin Jonsson.

To konserter

Konsertene BARN + ELDRE = GØY er kl. 11 og kl. 13 og er for de som bor på sykehjemmet og eldre som bor i nærheten av sykehjemmet.

Familiekonsert

Det inviteres til konsert kl. 18 på Trysil folkebibliotek. Geirr tar med seg gitaren og byr på en sangstund med sanger fra bøkene Maurits og den store Barnålkrigen og fra Brakar og Joanna. Og kanskje får vi også høre om Ti apekatter. Konserten er gratis for både barn og voksne.

Velkommen!

 

Sist oppdatert: 04.10.2019 00:54:18