Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Klart for Fjols til fjells

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 15.01.2020 09:00:00
Utsnitt av filmplakat

​Anette Hoff, Nils Vogt, Herbert Nordrum, Nader Khademi og Bjarte Hjelmeland er blant rolleinnehaverne i nye Fjols til fjells.

Copyright: Stig og Stein Studio/Nordisk Film Distribusjon

​Urpremiere, førpremiere og norgespremiere - i februar er det klart for påskekomedien Fjols til fjells i Trysil.

​Urpremieren er 7. februar. 10. februar er det førpremiere for statistene og ansatte i Destinasjon Trysils medlemsbedrifter. 21. februar er det norgespremiere med seniorkino på dagen og vanlig kino på kvelden. I tillegg viser vi filmen både lørdag 22. og søndag 23. februar.

Urpremieren

Urpremieren blir uteSKIno på Knettsetra i regi av SkiStar fredag 7. februar kl. 19. Billettene koster 200 kroner, og da er varmt drikke, sjokolade og fleecepledd inkludert. I tillegg må alle ha gyldig SkiPass og bestille billett på forhånd. Etter kinoen blir det felles fakkelkjøring på ski ned igjen til Turistsenteret. Om været blir for dårlig, har de to forestillinger i kulturhuset Hagelund som alternativ. Billettene kjøper du her.

Førpremieren

Førpremieren mandag 10. februar kl. 13 og 19.30 er eksklusivt for statistene og ansatte i Destinasjon Trysils medlemsbedrifter. Det er én billett per person. Den er gratis og kan ikke gis bort til andre. Billetter bestilles her - og det er førstemann til mølla:

Norgespremieren 

Trysil kommune setter opp Fjols til fjells i kulturhuset Hagelund i vinterferiehelga 21.-23. februar. På sjølve premieredagen fredag 21. februar viser vi filmen som seniorkino for de over 60 kl. 11.30 og som åpen forestilling kl. 18. I tillegg viser vi den kl. 18 lørdag 22. februar og kl. 17 søndag 23. februar. Det er vanlige billettpriser på disse forestillingene, også på seniorkinoen som vanligvis koster 50 kroner. Nå koster den 90 kroner (honnørbillett) og kjøpes på forhånd. For voksne er prisen 115 kroner, for barn 90 kroner og for ungdom med kulturkort 95 kroner.

Billettsalg til Trysil kino

Til visningene på Trysil kino kan du enten kjøpe billett på servicetorget mandag-fredag kl. 9-15 eller på ebillett.no slik:

 

Sist oppdatert: 03.02.2020 09:44:53