Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Kjempeoppslutning om UKM i Trysil

Mange ungdommer på rad på scene

​Mange deltok på UKM i Trysil i fjor. Det blir enda flere i år!

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

 

Husk og sikre deg billett til UKM-showet søndag 1. februar. Og gå ikke glipp av utstillingsåpninga 30. januar.

- Påmeldinga til UKM er veldig, veldig bra, og jeg er fantastisk fornøyd. Vi er helt i norgestoppen, sier Beathe H. Sande, koordinator for byggende barne- og ungdomsarbeid i Trysil.

Show og utstilling

På showet søndag 1. februar kl 17 blir det hele 19 innslag inkludert to filmer. Det er ny rekord! På utstillinga som åpner fredag 30. januar kl 18, har 21 utstillere med rundt 30 kunstverk meldt seg på. Ungdomsrådet er arrangør med alle de oppgavene det medfører.

Fra Fanitullen til skrekkfilm

UKM-showet får en spennvidde av en annen verden! Vi nevner litt sånn tilfeldig rapperen Flow Boy, rockegutta i Don't tell Ingvald, Emil Hagevik Bakke som skal spille Fanitullen, Fem fine frøkner - de eldste i Trysil skolekorps - som skal spille See Fire og skrekkfilmen Var Ulv. Se alle påmeldte på lenken til høyre.

Veldig bredde

- Jeg synes det er så flott med bredden på innslagene. Det blir litteratur, dans, dans i kombinasjon med sang, korps, fele, piano, fløyte, solosang, band, rapp og film. Over 10 % av ungdommene i UKM-alder i Trysil er med. Det er langt over snittet og bedre enn de fleste steder i landet. Jeg er så stolt av dem, sier

Jury

Juryen skal plukke ut fire sceneinnslag og fire kunstverk som sendes videre til fylkesmønstringa i Os 10.-12. april. Bortsett fra Coops representant er juryen klar: Kultursjef Johannes Nome, Knut Løken, Tone Østgård Teppen, Ingrid Granrud Skaaret og ungdomsrådets Sander Lutnæs Skomakerstuen. De skal også bestemme hvem som får Tesamprisen - en inspirasjonspris som gis til en kunstner og en sceneartist.

Billetter

Billetter til søndagens show får du på servicetorget i rådhuset, på billettluka.no og på Café Rialto. Billettene koster 80 kroner for voksne, 60 kroner for ungdom over 19 år med kulturkort og er gratis for alle under 19 år. Men merk deg at det er plassbilletter, så også de som skal ha gratisbillett, må hente ut en slik, og disse får de bare på servicetorget og Café Rialto.

 

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 03.03.2015 11:29:00