Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Kjell Elvis-konsert med snev av magi

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 30.09.2020 11:00:00
Kjell Elvis på scenen i kulturhuset Hagelund i Trysi

​Ingen tvil om at Kjell Elvis har det. Nærmere The King er det vanskelig å komme.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Noe forrykende show ble det ikke, men litt Elvis-magi kjente vi på innimellom.

​Kjell Elvis kan sin Elvis, ingen tvil om det. Og vi kan godt forstå at han er kåret til verdens beste Elvis-imitator.

Har det

For han har alt vi forbinder med The King; leppene, hoftene, blikket, flørten, smilet og ikke minst: en praktfull stemme. Han synger Elvis som Elvis gjorde det. Særlig nøt vi de litt roligere låtene som One Night with You, Love Me Tender, The Wonder of You, My Way og I Can't Help Falling in Love with You.

Gospel

Og aller best var Kjell Elvis når han sang gospel; Peace in the Valley, Only Belive og How Great Thou Art. Som Elvis ga han alt og sang så inderlig fra hjertet som bare dypt troende med store stemmer kan.

Den største

Vår aller største Elvis-favoritt, ja, kanskje den fineste sangen vi vet om, er In the Ghetto. Den ble en ekstra stor opplevelse for Oddmund Andersen som fikk komme opp på scenen og framføre den sammen med Kjell Elvis. Oddmund er ihuga Elvis-fan og har lært seg noen Elvis-mooves.

Forstyrrende

At konserten ikke ble den helt store opplevelsen for oss, skyldes først og fremst at Kjell Elvis ikke hadde spillelista klar. Det ble en del scrolling på smarttelefonen for å finne fram til neste låt med påfølgene beskjeder til lydfolkene bakerst i salen. Det var forstyrrende. Det fløt ikke bra nok og kontakten med publikum ble for mye av og på. Etter vår mening.

Kommer tilbake

Kjell Elvis skulle egentlig ha sunget på Trysil sykehjem tidligere på dagen. Siden sykehjemmet er stengt for besøkende, ble ikke det noe av. Men han lovet å komme tilbake når situasjonen er en annen. Det er bra, for vi er ikke i tvil om at Elvis-fansen på sykehjemmet vil få en stor opplevelse når det skjer.

Kjell%20Elvis%20kan%20syngeKjell%20Elvis%20i%20kjent%20positur

 

 

Sist oppdatert: 30.09.2020 11:05:36