Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Kanalen er avlyst

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 05.05.2020 12:55:00
Kanalkoret på Støa kanal

​Det blir ikke noe kanalspell i år. Det er koronaavlyst.

Foto: Støa kanal

Det er med tungt hjerte vi ser oss nødt til å avlyse sommerens utgave av Kanalen - et spell om Støa kanal, sier produsent Hilde Drevsjømoen. 

Med de nye restriksjonene rundt koronaviruset er det ikke mulig å få til et spell på vanlig vis i år, slår arrangøren fast.

Uvisst når

Arbeidet med kanalspellet var godt i gang, og aktørene var ivrige etter å starte øvinger, men nå blir det avlyst, som så mye annet i samfunnet vårt dette spesielle året.

- Vi er virkelig lei oss for at vi ikke får vist dere alt det nye, spennende og fine arbeidet vi hadde planlagt for årets kanalspell, men vi kommer sterkere tilbake! lover Hilde. Styret i Kulturstiftelsen Støa Kanal vurderer nå ulike alternativ for nå publikum igjen kan få høre og se kanalfolket i aksjon.

Beholder støtte

- Spellet er i aller høyeste grad folkefinansiert gjennom billettinntekter og gode samarbeidspartnere og sponsorer. Alle som hadde bekreftet bidrag til oss i år, har varslet at de vil støtte oss tross avlysinga. Det er vi utrolig takknemlige for, sier Hilde.

Så ber hun oss alle om å ta vare på hverandre og tenke litt ekstra på de som er alene i disse tider.

- Så håper vi å sees under mer normale omstendigheter om ikke altfor lenge, sier hun.

Billetter

De som har kjøpt billetter på nettet trenger ikke foreta seg noe.

- Pengene blir tilbakeført til den kontoen billettene ble betalt fra, men i disse tider må man regne med 3-6 uker før pengene er på konto. Vær oppmerksom på at innbeløpet i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen da kjøpet ble registrert. Noen ganger også før utbeløpet. Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato, sier kultursjef Anne N. Sætre.

De som har kjøpt billett på servicetorget i Trysil rådhus, tar kontakt på servicetorg@trysil.kommune.no eller tlf. 62 45 77 00 (mandag-fredag kl. 9-15) og avtaler hvordan tilbakebetalinga skal skje nå som rådhuset ikke er åpent for publikum.
 

Les mer om kanalspellet.

Sist oppdatert: 10.08.2020 00:55:32