Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Lunsjkafé på Skjæraasendagene

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 26.09.2018 12:33:23
Servitører og gjester på Skjæraasenkafeen

​Mmmm - det smakte med litt eksotisk lunsj som et avbrekk fra den tradisjonelle matpakka, syntes gjestene på Skjæraasenkaféen.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

Fra tirsdag til fredag fikk vi kjøpt internasjonale lunsjretter i Skjæraasenkaféen i vestibylen i kulturhuset Hagelund.

​Det var voksenopplæringa som stod bak Skjæraasenkaféen disse dagene, og de hadde åpent kl. 11-14. De laget varme retter fra forskjellige nasjoner - en om dagen - og ønsket alle velkommen innom. 

Menyen

2. oktober var det syrisk mat med kjøtt som hovedingrediens. 3. oktober var det også syrisk, nå med kylling som hovedingrediens. Også 4. oktober var kylling hovedingrediens, men da var smaken asiatisk. Skjæraasenkaféen avsluttet med en eritreisk tallerkenrett 5. oktober.

Sist oppdatert: 08.10.2018 17:51:37