Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Gratis kinomaraton for ungdom

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 11.09.2020 14:00:00
Beathe H. Sande med popcorn foran kinoplakater

​Onsdag 30. september arrangerer ungdomsklubben kinomaraton med gratis popcorn og pizza. Det er plass til 80 ungdommer fra 8. klasse til og med 19 år på arrangementet, sier Beathe H. Sande.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Billettsalget til kinomaraton for ungdom 30. september avsluttes tirsdag 29. september kl. 15.

​- Det er fordi vi må vite endelig antall så vi får bestilt nok pizza. Akkurat nå er det igjen 32 billetter, sier koordinator for barne- og ungdomsarbeid Beathe H. Sande.

Kl. 16-20

Det er Trysil ungdomsklubb som inviterer til gratis kinomaraton med popcorn og pizza på Skjæraasendagene.Det skjer i kulturhuset Hagelund onsdag 30. september kl. 16-20.

Popcorn og pizza

- Første film starter kl. 16, og da får alle gratis popcorn. Og i pausen mellom de to filmene får publikum gratis pizza. Vi regner med at siste film er ferdig før kl. 20, sier Beathe H. Sande, koordinator for byggende barne- og ungdomsarbeid.

Knallbra filmer

Kinosjefen vår har slitt litt med å få tak i filmer på grunn av koronasituasjonen, men han lyktes med å få tak i to knallbra ungdomsfilmer som han tror ungdommen i Trysil vil like: Alle utlendinger har lukka gardiner og Mid90s.

Lukka gardiner

Alle utlendinger har lukka gardiner er en norsk film om hvor jævlig og vidunderlig det er å være forelsket. Samtidig er det en historie om vennskap, savn og kjærlighet, om selvstendighet og løsrivelse, og om det å være ungdom i Norge og verden i dag. Filmen er basert på Maria Navarro Skarangers debutroman ved samme navn.

- Frisk og frekk film om et fargerikt fellesskap, skriver Filmpolitiet.

Mid90s

Mid90s er en oppvekstskildring om Stevie, den sommeren han er 13 år på midten av 90-tallet. Det er en film om å finne seg selv, om å være brødre, om vennskap og om skating.

- Rått, morsomt og ærlig om skating og oppvekst, skriver Filmpolitiet.

80 plasser

Arrangementet er åpent for ungdom fra 8. klasse til og med 19 år. På grunn av smittevernhensyn er det ikke plass til mer enn 80. Selv om det er gratis, må alle ha billetter. De ligger på ebillett.no nå. Førstemann til mølla. OBS! Maks én billett per person.

Ingen klubb

For ordens skyld: Det blir ingen ungdomsklubb i lokalene i underetasjen på ungdomsskolen denne onsdagen.

 

Sist oppdatert: 28.09.2020 10:02:12