Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Forfattermøte for tredjeklassingene

Kvinne i lilla topp og flagrende hår

​Forfatter, sanger og skuespiller Eldrid Johansen.

Copyright: Cappelen Damm AS

Tredjeklassingene våre er publikum når forfatter og skuespiller Eldrid Johansen kommer til kulturhuset Hagelund torsdag 23. oktober kl 10 og kl 12.

Dette er det første av ni arrangementer på Skjæraasendagene 2014.

Kritikerrost

I ​tillegg til å være kritikerrost barne- og ungdomsbokforfatter, jobber Eldrid Johansen som sanger og skuespiller. Eldrid har siden barnebokdebuten Sara vil bli stjerne i 2005 utgitt en rekke bøker for barn. I 2012 kom hennes første ungdomsroman Charliblogg.

Gullsekknominert

Eldrid turnerer mye for Den kulturelle skolesekken med opplegg rundt bøkene sine, med skrivekurs og med egenproduserte forestillinger, blant annet den Gullsekk-nominerte Hujedamej – en musikalsk hyllest til figurene i Astrid Lindgrens univers, skriver forlaget Cappelen Damm på sine nettsider.

Gi meg en venn

Boka Gi meg en venn består av 16 dikt, 10 noveller og 26 illustrasjoner - alt laget av barneskolebarn i Trysil. Diktene er skrevet av de som gikk i femte klasse i 2012, og novellene av 2012s sjetteklassinger. Da de var plukket ut blant alle bidragene som kom inn, fikk det skoleårets fjerdeklassinger i oppdrag å illustrere dem. Resultatet ble ei praktbok på 60 sider - fargerik og varm om vennskapet mellom barn.

Sist oppdatert: 20.03.2015 09:02:05