Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Det lufter lørdan med Jonsson og Nysted

Collage av tre portrettbilder

​Det er duket for fantastiske musikkopplevelser på årets festforestilling!

Lørdag 24. oktober kl 19 i kulturhuset Hagelund er det klart for Skjæraasendagenes festforestilling. I år kommer artistene Malin Jonsson og brødrene Tarjei og Helge Nysted.​

Festforestillingen er også i år todelt, og tradisjonen tro selges kakao og brødskiver med egg i pausen - så her kommer det til å lufte lørdan.

Malin Jonsson

Første artist ut er Malin Jonsson. Hun skriver melodiøse poplåter i folkevisetone med svenske tekster. Inderlighet, kraft og vemod kjennetegner mange av hennes låter. Malin, som opprinnelig er fra Hjulslätt i Lima, med mor fra Tørberget, er nå bosatt i Trysil.

Egne gullkorn

Hele fem av Malins låter har vært på Svensktoppen. I sommer vant hun Radio Dalarnas musiktävling Svensktoppen nästa med singelen Jag är äkta. Med seg til festforestillingen har Malin plukket ut egne gullkorn.

Brødrene Nysted

Helge og Tarjei Nysted vokste opp i Tørberget, men de er nå bosatt i Oslo. I 2002 ga de ut plata Minner Fra I Dag. Det er i andre avdeling vi får se og høre Helge og Tarjei Nysteds glitrende instrumentalmusikk.

Inspirert av fars lysbilder

Til festforestillingen har de med seg helt nyskrevet egenprodusert musikk. Inspirasjonen har de hentet fra farens lysbildeserie som består av bilder som kan knyttes til Einar Skjæraasens tekster.

Tarjei Nysted

Han er heltids frilansmusiker og produsent med fiolin som hovedinstrument og har gjort strykeinstrumenter til redskap for sin uttrykksform. Han har deltatt på over 80 CD-innspillinger som instrumentalist og på flere av disse igjen også som produsent, arrangør, låtskriver og tekstforfatter.

Helge Nysted

Hovedinstrumentet til Helge er piano, og han jobber også som musiker og reiser landet rundt sammen med kjente artister.

Billetter

Med 100 forhåndssolgte billetter, tegner dette til å bli en strålende festforestilling. Billetter selges i døra og koster 200 kroner for voksne, 150 kroner for honnør og 100 kroner for barn under 18 år.

Også kulturskoleelver bidrar på årets festforestilling.

Velkommen!

 

Sist oppdatert: 25.10.2015 00:53:31