Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Det lufter lørda'n med Ingrid Bjørnov og Skjæraasenprisen

Pianist i blått scenelys med mange tangenter bak seg

​Ingrid Bjørnov skal underholde publikummet på Det lufter lørda'n i kulturhuset
Hagelund lørdag 25. oktober.

Foto: Yina Chan

 

Egentlig er hun på bejublet turne med Øystein Sunde, men lørdag 25. oktober tar Ingrid Bjørnov turnefri for å underholde oss på Skjæraasendagenes festforestilling Det lufter lørda'n.

​Ingrid Bjørnov er en svært dyktig musiker. Med en solid dose humor og sin evne til å se skrått på smått og stort i hverdag og fest har hun gitt oss mange gode og muntre opplevelser på tv, radio og fra scener rundt om i landet i mange år. Vi gleder oss til hun kommer til Trysil og er spente på om hun har inkludert noen Einar Skjæraasen-dikt i sitt rike repertoar.

Under Girstakken

Ingrid Bjørnov får sprudle alene i hele første avdeling. Koret Under Girstakken - 20 muntre, syngende Trysil-kvinner i alderen 15-67 år åpner andre avdeling. Under Jan Lans' musikalske ledelse synger de alt fra gospel og salmer til pop og drikkeviser, og det har de gjort i fem glade år. På Det lufter lørda'n synger de Vid Stranden og Mitt land. På den siste er Pernille Lans solist, og Stefan Bernard akkompagnerer på piano.

Prisutdeling

Høydepunktet på kvelden blir nok likevel utdelinga av Skjæraasenprisen til nettmagasinet Harvest. To av grunnleggerne; Kjetil Østli og Torbjørn Ekelund kommer for å motta den og kvitterer blant annet med et dikt som Einar Skjæraasen leser selv, som de har satt stillbilder og film til. De har delt innslaget sitt i tre temaer; Einar Skjæraasen - Einar Skjæraasen og Harvest - Harvest.

Leirbål

Som det står på nettsida: Harvest er et nettmagasin for den som lengter ut. Med gode historier og intervjuer, kunnskap og refleksjoner om naturen og menneskets forhold til den.
Harvest er også et Leirbål, der leserne selv bidrar med stoff.

Kakao og brødskiver

I pausen kan publikum kjøpe seg kakao, kaffe, smørbrød og brus fra flere stasjoner i Café Rialto. Det koster 50 kroner for smørbrød og kakao eller kaffe, 25 kroner for bare kakao eller kaffe, 35 kroner for bare smørbrød og 35 kroner for brus. Bare hoveddisken vil ha kortterminal, så vi anbefaler at de som vil handle, har med kontanter. 

Programledere

Festkvelden ledes av Jo Stuan og Turid Backe-Viken. Han er kommunalsjef for oppvekst og kultur. Hun er leder for hovedutvalg for oppvekst og kultur.

Billetter

Billettene til festkvelden koster 200 kroner for voksne, 150 kroner for honnør og 100 kroner for barn og de som har kulturkort. Det er plassbilletter, og de kan kjøpes på servicetorget i rådhuset, på Café Rialto, på billettluka.no og ved inngangen - se artikkelen Billettsalg til høyre.

 

Sist oppdatert: 20.03.2015 09:02:03