Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Få backing på UKM med Trysils eget husband

Fire menn står ved siden av hverandre på en scene med hver sin rosa rose og godtepose

​Fra venstre Joe Rodgerson, Ingvald Vangsnes Try, Ulrich Kusch og André
Solheim som var husbandet under UKM sist vinter.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

 

​Helga 30. januar-1. februar 2015 arrangeres UKMs lokalmønstring i Trysil. Vi minner om at fristen for å booke backing er 28. november.

​- Dette er andre gangen UKM arrangeres med eget husband i Trysil. Så den suksessen må vi gjenta, sier en entusiastisk arrangementsansvarlig Beathe Sande. 

Backing fra husband

Som ved forrige UKM i Trysil, stiller vi også med eget husband på lokalmønstringa i 2015. Så hvis du har lyst til å synge eller spille et instrument, så kan du gjøre det sammen med husbandet vårt. Husbandet består av drevne musikere og kulturskolelærere. Det er Ingvald Vangsnes Try på bass, Joe Rodgerson på gitar og Ulrich Kusch på slagverk. 

Rask påmelding

Hvis du synes dette høres interessant og spennende ut, så må du melde deg så raskt som mulig. Hvis interessen er stor, så vil første-mann-til-mølla-prinsippet gjelde. Aller siste frist for påmelding til å benytte seg av husband er 28. november.
Ønsker du backing av husbandet, ta kontakt med Beathe Sande på kulturavdelingen på telefon 47 45 64 99 eller mail bhs@trysil.kommune.no.
 
Benytt tilbudet og book husbandet i dag!

 

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 20.03.2015 09:02:11