Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Kun 43 billetter igjen til UKM

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 07.02.2018 18:15:00
Disc jockey

​Ett av 114 innslag på UKM i Trysil blir 14 år gamle Emilian Gulløien som kommer som DJ Clown og mixer Dimitri Vegas, Tujamos Booty Bounce, Buzzin og Calabria sammen til ei låt.

Illustrasjonsbilde

​Vi minner om showet til Ung kultur møtes søndag 11. februar kl. 17. Nå er det lurt å sikre seg billett.

I skrivende stund er det igjen 43 billetter, så vær rask om du vil ha med deg denne store kulturbegivenheten!

114 bidrag

På kunstutstillinga som åpner i Vestibylen kafé fredag 9. februar kl. 18, er det ikke mindre enn 92 kunstverk! Og på showet i kulturhuset Hagelund søndag 11. februar kl. 17 blir det 22 sceneinnslag, tre filmer og en opplesing inkludert.

103 deltakere​

Når ung kultur møtes i Trysil, er det ikke på smått vis. I år er det rekorddeltakelse - igjen! Hele 103 tryslinger har meldt seg på, noen sågar med flere bidrag. Kulturavdelingens Beathe H. Sande som holder orden på alt før, under og etter arrangementet, er med rette både stolt og glad.

Nye og gamle

På deltakerlista finner vi både nykommere og mer drevne UKM-ere. En del er under 13 år og kan følgelig ikke komme videre til fylkesmønstringa på Rena siste helga i april. Men de ivrer etter å få vist fram hva de kan - og vi gleder oss til å se både dem og alle de andre.

Mye dans

- Vi har mange dansegrupper i år, både store og små, og det blir også mye sang og musikk, sier Beathe. Av innslag som ikke har vært på UKM i Trysil før, nevner hun Emilian Gulløien som kommer som DJ Clown og Karl Martinus Johnsen Melleby som serverer klassisk sang i Ave Verum op.1 no.2. Hvem alle de andre deltakerne er, og hva de skal gjøre, ser du på lenken til høyre.

Mitt Trysil

Konferansierene har de siste årene hatt egne temaer på showet. I år har de - og det er to av dem;
Ohm Sopaluck Pimpamote og Inga Lepperød - valgt Mitt Trysil - det blir spennende å se og høre hva det innebærer. Én ting har vi fått vite, og det er gjennomgangsmelodien; Safirs gode, gamle Har du hørd om Trysil, har du vurri der nån gang? Om du ikke er redd for å få den på hjernen, får du en forsmak på lenken til høyre.

Priser

Alle under 19 år kommer inn gratis, men må ha billett, og den må de hente på servicetorget i rådhuset som er åpent mandag-fredag kl. 9-15. (Deltakerne trenger ikke billett). For ungdom over 19 år som har kulturkort, er prisen 50 kroner, mens voksne må ut med 100 kroner - kjempebillig for så mye flott kultur! De kan kjøpe billetter på servicetorget, i Vestibylen kafé eller på nettet - se lenke til høyre.

Sist oppdatert: 12.02.2018 00:53:49