Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Tøff høst på aktivitetsskolen

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 22.09.2017 13:51:00
I ducky og på elvebrett

​Det tar på å møte naturkreftene i ducky og på elvebrett, men en skal bli litt sliten når en driver med ekstremsport på Trysil kommunes aktivitetsskole.

Foto: Alexander Høgberg

​Noen har kost seg på hesteryggen i fuktig høstluft. Noen har drevet med ducky og elvebrett i høstkaldt vann. Mye tøft og artig venter elevene på aktivitetsskolen framover.

​44 aktivitets- og spenningssøkende ungdomsskoleelever har fått plass på aktivitetsskolen dette skoleåret.

Rekordmange

Aldri før har så mange søkt på ekstremsporttilbudet. De er 34 i år - så mange at vi i blant på dele dem i to grupper. Vi forstår at de hadde det skikkelig gøy i de oppblåsbare kajakkene - duckyene - og på elvebrettene til Trysilguidene. Og det selv om elva er både stor og kald etter regnsommeren og -høsten. Og mer moro blir det i ukene framover når de blant annet skal prøve seg på stisykling, paintball, klatring og surfing.

Allsidig

De ti som går på Fra A til Å, har blitt vel ivaretatt, ikke minst av Gry Vanja og Svein Eriksen på Trysil Hestesenter i Nesvollberget. Vertskap, elever og hester stortrivdes sammen, så ingen kom på å klage på været. For mye sol var det ikke den dagen heller. Det spilte ingen rolle; hest er best! På programmet for Fra A til Å-elevene framover står aktiviteter få av dem har vært med på før, vil vi tro; for eksempel freesbeegolf, agility, leirdueskyting og bowling. Allsidig - ja, fra A til Å med andre ord.

Fem ryttere til hest 

Gråvær er godvær det når en trives på hesteryggen!
Foto: Gry Vanja Eriksen

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 22.09.2017 14:24:14