Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Spennende og variert på aktivitetsskolen

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 22.06.2017 08:55:37
To lacrossespillere

​Slik ser det ut når proffene spiller lacrosse. Neste år får elevene på fra A til Å på aktivitetsskolen stifte bekjentskap med spillet.

​Tilbudet de 44 elevene på aktivitetsskolen skoleåret 2017/2018 får, er utrolig variert og spennende.

​De får sjølsagt nyte godt av den nye klatreparken og det solide stisykkelnettet i Trysil. Men de skal også på akecross i Ljørdalen og på småflytur. Noen skal på isfiske, ut i skogen på fellefangst og spille lacrosse. Andre skal prøve seg på icekarting, kiting og mixed martial arts. For å nevne noe.

To tilbud

Det blir to tilbud på aktivitetsskolen neste skoleår; ei gruppe på fra A til Å og to grupper på ekstremsport. For få ungdomsskoleelever søkte på toppidrett, så det tilbudet utgår.

Fra A til Å

De ti elevene på fra A til Å skal få prøve seg på sledehundkjøring, ridning, rafting, frisbeegolf, agility, lerdueskyting, kinball, slalåm, snowboard, skyting, akecross, skogstur med sporing og fellefangst, isfiske, klatreparken, lacrosse, kano, stisykling, småflytur og bowling.

Ekstremsport

De 34 elevene på ekstremsport får boltre seg med paintball, rafting, ducky/elvebrett, klatring i klatreparken og på Terningen Arena, stisykling, mixed martial arts, slalåm, snowboard og twintip, akecross, icekarting, kiting, surfing og småflytur.

Skolestart

Vi tipper elevene gleder seg ellevilt og allerede har startet nedtellinga til aktivitetsskoleåret starter med rafting tirsdag 5. september kl. 14.30.

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 04.02.2019 15:26:34