Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Pangstart for aktivitetsskolen

En kvinne og to menn i skytterklær og med hvert sitt våpen

​Ekte skyttere var på plass for å fortelle og vise fram denne aktiviteten.

Foto: Hans Martin Nysæter, Destinasjon Trysil

Hele 170 var med på åpninga av aktivitetsskolen som starter skoleåret friskt med rafting for nesten alle elevene.

​- 19. august gikk startskuddet, bokstavelig talt, for aktivitetsskolen i Trysil, da ordføreren smalt av startpistolen inne i multisalen på Radisson Blu. 170 personer trosset det fantastiske været og ble med på feiringen av dette nyskapende tilbudet i kommunen, forteller Geir Graff.

Mange og varierte aktiviteter

Idrettsskolekoordinator Geir Graff har jobbet med aktivitetsskolen i to år. Prosjektet er nå ferdig, og aktivitetsskolen er nå endelig i gang med et vell av aktiviteter. Mange av instruktørene med sine aktiviteter var på plass på åpningsdagen, og her var det mulighet både for å se på og prøve ut de ulike tilbudene.

Utstillinga

Trysil Hestesenter hadde med seg både hest og shetlandsponni, Mountain King viste frem hunder og sleder, Trysilguidene hadde med båter, brett, klatreutstyr, skiutstyr, skredutstyr og mere til. I tillegg hadde NMK Trysil med en rally bil og en crosser, Black Widow viste frem sine skateboard ferdigheter, Trysil Fellesforening hadde med fluefiskeutstyr som flere prøvde ut og skytterlaget hadde med forskjellige våpen og annet utstyr.

En kvinne og to menn står ved en ponni og en hest
Svein Otto Eriksen fra Trysil Hestesenter hadde med seg egner hester på åpninga.

Spennende foredrag

Cato Zahl Pedersen var invitert til åpninga, og holdt foredraget Begrensninger finnes kun i eget hode; mulighetene likeså. - Foredraget var treffende og inspirerende for store og små. I tillegg fikk vi fremmøtte mulighet til å kjøpe signert bok nesten helt gratis. Dette mener vi var en god start på noe som ser ut til å bli et flott aktivitets år, sier en entusiastisk Geir Graff.

Mann står foran et stort lerret
Supergod foredragsholder Cato Zahl Pedersen.

Alle foto: Hans Martin Nysæter, Destinasjon Trysil

Tirsdag 25. august blir det rafting for samtlige elever på aktivitetsskolen.

 

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 24.08.2015 12:39:59