Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Vi søker gateartister for sommeren

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 12.04.2018 13:53:01
Marit te Walvaart spiller fløyte

​Marit te Walvaart gledet mange med sitt fløytespill i Storvegen og på sykehjemmet i fjor. Hvem skal underholde i Trysil sentrum i sommer, tro?

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

​Syng, spill, gjøgl, tryll, dans, vær statue - vi vil ha unge underholdere i sentrumsgata i sommer også. Søknadsfristen er 14. mai.

​I seks år nå har kulturavdelingen vår, sykehjemmet og sentrumsforeningen spleiset på gatemusikanter - til glede for tryslinger, turister, handlende fra nabokommuner og de som bor på eller besøker sykehjemmet.

Publikum og penger

Og til glede for de unge artistene selv ikke minst! For her har de hatt et vekslende og begeistret publikum og en givende sommerjobb som har gitt dem god innkomst, både i form av honorar fra kommunen og sentrumsforeningen og penger som publikum har lagt i hattene eller musikkassene deres.

Sju uker

I sommer ønsker vi gateartister på tre-fire akustiske scener i sentrum torsdag, fredag og lørdag i sju uker; fra og med 28. juni til og med 11. august. Torsdag og fredag skal de i tillegg opptre på sykehjemmet. Vi er ute etter ungdom mellom 13 og 25 år.

Audition?

- Vi prioriterer ungdom som har lokal tilhørighet, men vi tar med glede imot søknader fra alle som har lyst på denne sommerjobben. Får vi søknader fra flere enn vi har plass til, kjører vi audition, sier Beathe H. Sande på kulturavdelingen.

Søknad

Interessert? Send en kort søknad og oppgi navn, alder, hva du vil opptre med/på, litt om hva slags erfaring du har og ikke minst viktig: Skriv hvilke uker du ønsker denne flotte sommerjobben. Søknaden sender du til postmottak@trysil.kommune.no senest 14. mai.

Spørsmål?

Lurer du på noe? Spør Stine Akre i sentrumsforeningen, tlf. 97 50 63 50, trysil@floriss.no eller Beathe Sande, tlf. 47 45 64 99, bhs@trysil.kommune.no

 

Sist oppdatert: 15.05.2018 00:54:46