Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Super vaskedugnad på Bjønnsstugua

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 01.06.2018 15:50:00
Dugnadsgjengen

Her er den driftige gjengen som med godt humør og solid arbeidsinnsats, vasket Bjønnsstugua i en fei.

Foto: Anne Norderhaug Sætre, Trysil kommune

​Hele 16 har svingt vaskefilla og kosten, så nå er Bjønnsstugua gullende ren - og det lukter friskt og godt av grønnsåpe.

​- Dugnadsgjengen som stilte opp var fra Trysil husflidslag, Handverksbutikken Trysil, Nybergsund IL og Trysil Soroptimistklubb - de gjorde en kjempeinnsats, mange takk! sier en fornøyd kultursjef Anne Norderhaug Sætre.

Super arbeidsinnsats

Kultursjefen forteller at først så ble støv og skitt fjernet før den gamle tømmerbygningen fikk en solid omgang med grønnsåpe. Den lille stua ble rundvasket på bare halvannen time. Etter dugnadsvasken avrundet gjengen med kake og kaffe ute i sola.

Vaffelstua

- Lørdag 23. juni åpner vaffelstua, og driverne blir de fire foreningene som stilte opp på dugnaden, forteller Anne. Åpningstider med mer kommer vi tilbake til.

Inventar

Med veldig god hjelp fra vaktmestertjenesten i kommunen skal det nå bygges både disk, benker og bord inne, samt en rullestolrampe ved inngangen.

 Bildeglimt fra dugnadsvasken

Vasking på Bjønns (5)Vasking på BjønnsVasking på Bjønns (3)Vasking på Bjønns (6)Vasking på Bjønns (4)Vasking på Bjønns (7)

 


 Mer informasjon

Sist oppdatert: 26.06.2018 13:05:49