Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Forrykende og lattervekkende når Sunde tas til scenen

Plakaten til Teater Innlandets Sunde-forestilling

Rollebilde fra ​Teater Innlandets storsatsing i 2014.

Copyright: Teater Innlandet

 

I Elverum er to forestillinger utsolgt. Vi har fortsatt igjen godt med billetter til Det året det var så bratt i kulturhuset Hagelund tirsdag 29. april kl 19.
Lokalpressen var svært begeistret etter premieren:
- En herlig omvisning i Sundes viseskatt. For hva skal man si etter to og en halv times latter, klapping og gjenkjennelse annet enn at det er lenge siden vi har moret oss så mye på en forestilling, skriver Østlendingen.
 
- Det er blitt en forrykende vill forestilling, uten et dødpunkt, hektisk og heseblesende, men også med stillferdige glimt, og med noen aldeles uforglemmelige typer som passerer, skriver Hamar Arbeiderblad.
 
Les begge anmeldelsene til høyre.

Hele spennet

- Øystein Sunde er en suveren låtskriver som gjennom mange tiår har gledet, ertet og refset. Med et varmt og godt hjerte har han pekt på idioti og pussigheter i samfunnet vårt. Det året det var så bratt har med hele spennet i Sundes låter, fra den uvørne, rå humoren til de mer seriøse tekstene. Gled deg til Sunde's univers på teaterscena – for første gang, skriver teateret. 

Sundes verden

Forestillingen er lagt til campingplassen som vokser fram der dansken med campingvogna punkterer. På campingplassen kommer episoder og karakterer fra Sundes verden til liv. Med fem sterke skuespillere og et firemannsorkester på scena blir det fest!

Billetter

Billettene koster 370 kroner. Avgift på 25 kroner kommer i tillegg. Grupperabatt gis til fem eller flere i følge. Kjøp billetter via Trysil kommunes billettsalg - se lenke til høyre.

Sist oppdatert: 20.03.2015 09:01:37