Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Talentstipend til Mick Aspen Melby og Guro Løken

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 24.06.2016 08:14:40
Mick Aspen Melby og Guro Løken

​Trysil kommune gratulerer Mick Aspen Melby og Guro Løken med Sparebanken Hedmarks talentstipend 2016!

Foto: Privat

Tryslingene ​Mick Aspen Melby og Guro Løken får 50 000 kroner hver i talentstipend fra Sparebanken Hedmark.

Guro får i kategorien teater, dans og drama og Mick i sang og musikk.

Mick Aspen Melby

Mick er fra Nybergsund og har studert kordireksjon på Norges musikkhøgskole. Nå er han i gang med master i korledelse samme sted. Han skal bruke pengene på å dra utenlands for å lære enda mer om kormusikk.

Guro Løken

Guro er fra Innbygda og har studert på Westerdals Oslo School of Arts, Communication and Technology. Nå studerer hun Stage Management & Technical Theatre på London Academy of Music & Dramatic Art, så stipendet kommer nok godt med for utenlandsstudenten.

2 millioner kroner

Sparebanken Hedmark deler ut sitt talentstipend for tredje gang i år. Det er to klasser; individuelle idretter og kunst og kultur. 65 unge fra Hedmark og Oppland får i alt to millioner kroner i stipend. Hvem de er, ser du til høyre.

Stolthet og forbilder

Målet med Sparebanken Hedmarks talentstipend er å stimulere idrettsungdom og unge kunstnere i regionen til å utvikle sitt talent og engasjement gjennom trening, utdanning og utfoldelse av kreativitet. Banken ønsker å skape stolthet, gode forbilder og synliggjøre muligheter.

Talentfest

Stipendene blir delt ut på Sparebanken Hedmarks talentfest i Hamar kulturhus lørdag 8. oktober. Banken ønsker å gi alle disse flotte, unge talentene velfortjent oppmerksomhet og håper mange vil være med og hedre dem. På talentfesten blir det stipendutdeling og variert underholdning.

Sist oppdatert: 24.06.2016 12:53:55