Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Sommerfilmcamp - siste frist i dag

Videokamera

Ungdom som vil lære å lage film fra A til Å, har en sjelden anledning til det i sommer. Påmeldingsfristen er i dag.

​Maria Kluge er prosjektleder for prosjektet og ansvarlig for barn og unge på Østnorsk filmsenter på Lillehammer. Hun skriver:

Unikt kurs

Vi skal gjennomføre et unikt filmkurs for unge filmentusiaster mellom 16 og 20 år i Brumunddal 20.-24. juni. Alle kan være med og lære hvordan man lager en film fra A til Å. Eneste forutsetning er filminteresse og lyst til å prøve noe nytt.

Instruktører

Deltakerne skal lære av de beste instruktørene, som allerede er veldig nysgjerrige på hvem de kommer til å møte i sommer. Vi har sørget for at både fiksjons- og dokumentar-interesserte ungdommer vil få den beste undervisningen. Instruktørene våre i år er Henrik Martin Dahlsbakken, Yenni Lee, Øyvind Holtmon og Barbora Hollan.

Påmelding

Meld deg på til maria@ostnorskfilm.no senest 30. mai. Skriv litt om deg, og hvorfor du ønsker å delta på sommerfilmcampen.. Om du har jobbet med film før, legg gjerne ved filmer eller manus slik at vi blir bedre kjent med deg. Har du en egen filmidé som du ønsker å videreutvikle på campen, så legg ved en kort beskrivelse av prosjektet. Om du ikke har en idé, er det ingen krise. Vi skal jobbe med å finne et kult prosjekt til deg på kurset. Overnatting og kurs blir på Brumunddal ungdomsskole. Tre måltider om dagen er inkludert i kursprisen på 750 kroner.

Sist oppdatert: 31.05.2016 00:52:24