Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Morsomt og poengtert

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 18.07.2019 13:00:00
Per Henrik Stenstrøm

​Smittende energisk, knakende god historieforteller, engasjerende, bevisstgjørende og morsom! Per Henrik Stenstrøm får de beste kritikker av svært mange.

Per Henrik Stenstrøm kommer til kulturhuset Hagelund onsdag 13. november kl. 19 med foredraget Slik takler du idiotene på jobben.

​Norges mest medieomtalte foredrag de siste årene kommer til Trysil i høst.

De vanskelige kollegene

Den prisbelønte foredragsholderen Per Henrik Stenstrøm legger ut på turné med foredraget som lærer deg å håndtere de vanskelige kollegene.

Surt arbeidsmiljø

Du vet de som forsurer arbeidsplassen din. De irriterende kollegene som tapper deg for krefter. Alle har minst én idiot på arbeidsplassen, men spørsmålet er om det går an å sette pris på en egoistisk surpomp? Og hvilken kollegatype er du?

Bedre arbeidsmiljø

Dette er et foredrag om moderne motivasjonsteori som skaper bedre miljø på jobben. Om krevende kolleger. Tidstyven, møteplageren, ordgyteren, gledesdreperen, bedreviteren og solstrålen. Om konfliktene som oppstår mellom medarbeidere. Om frustrasjonen og brysomme forskjeller på jobben.

Billettene

Foredraget varer i cirka 75 minutter, ingen pause. Billettene koster 350 kroner (ikke plassbilletter) og selges på servicetorget i rådhuset, ebillett.no og i døren.

Et lite knippe referanser:

Odd-Bjørn Hjelmeset, Norges Skiskytterforbund: Anbefales på det sterkeste!

Ida Børresen, direktør, Stortinget: Stenstrøm er svært humoristisk. Det å le godt flere ganger gjennom et timelangt foredrag, er en kvalitet i seg selv.

Odd Arne Skogsholm, kultursjef, Alstahaug kommune: Foredraget «Slik takler du idiotene på jobben» solgte ut Kulturbadet Sandnessjøen. Per Henrik fenget publikum på imponerende vis gjennom en forrykende halvannen time. Forestillingen var både tankevekkende og lærerik, med en god dose humor. Foredraget gir seg selv gode muligheter for samarbeid med næringsliv, i Kulturbadet stilte flere bedrifter med sine ansatte. Dette fortjener et stort publikum- anbefales på det sterkeste.

Velkommen!

Sist oppdatert: 14.11.2019 00:54:54