Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Skrivekurs for ungdom

Beathe Sande med plakat om skrivekurset sittende foran en reol med bøker

​Beathe H. Sande tar imot påmeldinger fra etternølere til skrivekurset for ungdom.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

Sju har meldt seg på skrivekurset for ungdom med Øivind Stengrundet som engasjert og særs skrivedyktig kursleder. Eventuelle etternølere er også velkomne.

​Det er faktisk slik i kulturbygda som har fostret så mange store forfattere, at ungdom har etterlyst skrivekurs. Da det kom Øivind Stengrundet for øre, spurte han koordinatoren for byggende barne- og ungdomsarbeid Beathe H. Sande i kulturavdelingen om det var mulig å få til. Han tilbød seg til og med å holde kurset. Klart det var mulig da!

Noveller

Det er noveller det handler om denne gangen. De unge får innføring i hva som kjennetegner gode noveller. Stengrundet vil både inspirere, veilede og tipse forfatterspirene på vegen mot det vi er sikre på, blir svært så lesbare fortellinger. I to kvelder vil kursdeltakerne kunne høste av Stengrundets viten. Det er tirsdagene 7. og 14. januar 2014. Begge kvelder kl 18.30-20.

UKM

Beathe H. Sande håper noen av forfatterne, og gjerne alle, melder på novellene sine, eller annet de har skrevet, til ungdommens kulturmønstring i kulturhuset Hagelund søndag 9. februar. Men det er ikke noe krav - folk kan ta kurset uten å delta på UKM og de kan melde inn litterære bidrag til UKM uten å gå skrivekurset.

Påmelding

Påmelding til skrivekurset skjer til Beathe H. Sande. Alle ungdommer mellom 13 og 20 år er velkomne!

 

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 03.03.2015 11:28:52