Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Skjæraasendagenes festforestilling

Marian Aas Hansen

​Vokalist Marian Aas Hansen kommer til festforestillingen
under Skjæraasendagene 2013. Foto: Magnus Stivi

 

Marian Aas Hansen, Skjæraasenkorpset og The Monday People blir å høre på festforestillingen Det lufter lørdan i kulturhuset Hagelund lørdag 26. oktober kl 19.

Festforestillingen Det lufter lørdan har i år invitert vokalist Marian Aas Hansen og acapellagruppa The Monday People og Skjæraasenkorpset.

Marian Aas Hansen

Marian Aas Hansen er en dyktig og erfaren sanger. Hun er blant annet kjent fra Showgirls på Chat Noir, og hun har medvirket i flere musikaler som Beatles på Oslo Nye Teater, Jesus Christ Superstar, Sofies verden og Kristiania Bohemen. På hennes hjemmeside står det at hun synes det er en stor glede og ære å få synge på Skjæraasendagene. Marian Aas Hansen gleder seg veldig til å synge med Skjæraasenkorpset og dykke ned i Skjæraasens skatter. I andre avdeling av forestillingen opptrer hun sammen med Skjæraasenkorpset. Korpset er for anledningen satt sammen av medlemmer fra Trysil Musikklag og andre musikere.

The Monday People

The Monday People er en acapellagruppa med sangere fra Oslo-området som har et vidt repertoar. Sangene de framfører krydres gjerne med koreografi, staging og humor - noe som gjør det hele til en litt annerledes underholdningsopplevelse. The Monday People har noe for enhver smak, og sangene favner en bred aldersgruppe.

Gi meg en Venn

Forrige skoleår bidro årets 5., 6. og 7. klassinger med dikt, noveller og illustrasjoner til det som nå har blitt boka Gi meg en Venn - onga våre om vennskap. Det har blitt en flott bok med fine og gode tekster og illustrasjoner. Under festforestillingen vil det bli presentert noen utdrag fra boka.

Pausemat

Tradisjonen tro selges det kakao og påsmurte brødskiver i pausen, akkurat som i gamledager, derav navnet Det lufter lørdan.

Billetter

Billetter kan kjøpes på servicetorget i Trysil rådhus som er åpent på hverdager kl 9-15, på Narvesen Trysil, eller på www.billettluka.no. Plassbillettene koster 250 kroner for voksne, 200 kromer for honnør og 75 kroner for barn.

Gratisbilletter

Hver elev i 5., 6. og 7. klasse får en gratisbillett til festforestillingen. Denne gratisbilletten må bestilles og hentes på servicetorget. Stikk innom, ring 62 45 77 00 eller send en mail til servicetorg@trysil.kommune.no.

Velkommen!

 Acapellagruppa The Monday People
Acapellagruppa The Monday People

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 03.03.2015 11:28:48