Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Skjæraasendagene med eget korps

Klarinett
​Foto: Jonas Hasselgren, Trysil kommune
​Til Skjæraasendagenes festforestilling lørdag 26. oktober ønsker vi oss et helt eget korps. Så voksne musikere - aktive i korps eller ikke - meld dere på!

Kulturavdelingen i Trysil kommune samarbeider med Trysil Musikklag om festforestillingen. Til korpsavdelingen skal det leies inn en sangsolist av en viss størrelse. Hvem det blir, er ikke helt klart ennå, men det blir en veldig god artist. Så vi trenger ikke bare korpsbesetning, vi trenger bandmusikere også. 

Lav terskel

- Vi håper mange kan tenke seg å være med i dette korpset. Kanskje særlig de som har spilt i korps tidligere, men som ikke spiller lenger. Vi ser for oss et repertoar som gjør at terskelen for å bli med, skal være lav. Håpet er å få fram noen nye aktører i musikklivet i Trysil. Hvis noen trenger å låne instrumenter, er vi behjelpelige med det. Det koster ingenting å være med i korpset, sier Anne Norderhaug Sætre, virksomhetsleder for Kultur og kulturskolen.  

Øvinger

Korpset skal øve sju mandager fra 2. september. Øvingene starter kl 19 og varer 2,5 time. I tillegg blir det et helgeseminar og selvsagt den store finalen: Konserten på Det lufter lørda'n - Skjæraasendagenes festforestilling.

- Det blir en artig, variert og veldig bra konsert. I tillegg til korpset skal The Monday People ha en egen avdeling på festforestillinga, sier Norderhaug Sætre. 

Påmelding

For å melde deg på kan du sende en e-post til ase@trysil.kommune.no. Påmeldingsfristen er 1. september, men vi hører gjerne fra deg før det.

 

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 03.03.2015 11:28:44