Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Bak et pepperkakehus

Pepperkakehus med melis og nonstop på taket

​Bli med på årets pepperkakeutstilling i Trysil.

 

 

​Små og store pepperkakebakere inviteres til stor utstilling og pepperkakehuskonkurranse.

​Koordinator for Go'fredag og Sentrumsforeningen Heidi Brenden inviterer alle bakere til å lage pepperkakehus som viser fram hele Trysil og mere til.

Pepperkakeutstilling

Hent inspirasjon og ideer i nærmiljøet ditt og bak en bygning, skole, forretning eller et hus fra Trysil. Om du vil, så kan du også lage ditt eget fantasibygg. Det blir utstillingsåpning av pepperkakehusene på Go'fredag 5. desember kl 18 på Trysilsenteret. Utstillingen står oppe fram til knusing og pepperkakespising 9. januar.

Stem på din favoritt

Som det seg hør og bør i alle arkitektkonkurranser, kan du stemme på din pepperkakehusfavoritt i tidsrommet 5. desember-8. januar. Vinneren premieres med en publikumspris og det blir også trekningspremier. Vinnerne kunngjøres 9. januar kl 17.30.

Henting, knusing og spising

Du kan selvsagt hente pepperkakehuset ditt rett etter at vinnerne er kunngjort. Hus som ikke blir hentet blir knust og spist. De som har lyst til å være med på pepperkakeknusing og spising er velkommen til det. Husk å ta med en hammer.

Påmelding og innlevering

Hvis du vil være med, så kan du kontakte Go'fredag ved Heidi Brenden på epost heibren@online.no eller telefon 97 43 86 66 innen 3. desember. Bidragene leveres på Trysilsenteret 4. desember. Husk å merke huset ditt med navn, adresse og telefonnummer.
 
Trenger du tips og hjelp, så kan du kontakte Sonja på Kremen.
Invitasjon med mer informasjon finner du til høyre.
 
Bak i veg!

 

Sist oppdatert: 19.03.2015 13:06:25