Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Ny vaffeluke for Handverksbutikken

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 09.07.2018 14:11:29
Anne Kari Myrvang og Marit Lorentsen

​Anne Kari Myrvang og Marit Lorentsen hadde førstevakta i Handverksbutikkens andre uke som vertskap i vaffelstua på flomvollen.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Handverksbutikken har tatt fatt på sin andre uke som vertskap i vaffelstua i Bjønnsstugua.

​Denne uka ble innledet med regn over Trysil - heldigvis på mange måter. Det stoppet i alle fall ikke gjestene fra å spasere bort til Bjønnsstugua på flomvollen.

Vaffelstue

Der lukter det fristende av nystekte vafler på lang lei. Og innomhus er det lunt og hjemmekoselig, for der råder Handverksbutikken grunnen på andre uka, og de har pyntet opp med handverk fra butikken sin i Løkjavegen.

Vertskap

Bak disken står to blide damer og varter opp kundene enten de vil ha vafler, kaffe, is, brus eller Trysil-produsert handverk - eller en kakebit de dagene det er en del av utvalget. Førstevakta denne uka hadde Anne Kari Myrvang og Marit Lorentsen.

Kl. 12-16

Vaffelstua er åpen hver dag kl. 12-16. Det sørger lag og foreninger for. Handverksbutikken avslutter for sin del torsdag 12. juli kl. 14. Da overtar Trysil Husflidslag, og de holder på til søndag 22. juli kl. 16.

Til 5. august

Soroptimistene tar på seg vertskapsrollen i uke 30, mens Nybergsund IL Trysil som var vaffelstekere og kaffetraktere i uke 26, syntes det var så trivelig at de har tatt på seg ei uke til. Vaffelsesongen på flomvollen varer derfor til og med 5. august.

 

Sist oppdatert: 09.07.2018 14:26:58