Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

15.6.2019: Frist for plass på mekkeklubben

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 24.05.2019 11:50:00
Mekaniker skrur på Boble

Har du lyst til å være med andre ungdommer å skru bil en kveld i uka fra høsten? Gi oss beskjed om at du er interessert.

​Vi har noen ledige plasser på mekkeklubben fra høsten. Meld din interesse før 15. juni.

Mekkeklubben er et gratistilbud for gutter og jenter fra 8. klasse til 19 år som er interesserte i motor og mekking, kan skru litt - eller vil lære det. Mekkeklubben holder til i garasjen på Trysil kommuneskogers bygg i Slettmovegen 25 på tirsdagskvelder kl. 18-21.

Mekkinga

Det er NMK Trysil som driver mekkeklubben for kommunen. De stiller med veiledere som har god kunnskap om skruing og motorsport generelt og gir ungdommene tilbud  om:

  • enkel skruing på forskjellige kjøretøy/maskiner.
  • å skru på egne prosjekter.
  • å prøve bilcross.
  • sosiale turer som inneholder motorsport/mekking.
  • et hyggelig og sosialt mekkemiljø.

Påmelding

Høres det gøy ut? Send en e-post med navn, alder, adresse, telefonnummer og litt om hvorfor du ønsker å være med til postmottak@trysil.kommune.no, eller lever søknaden på servicetorget i rådhuset i Storvegen 5. Merk søknaden Mekkeklubb. Det er Byggende team og Trysil ungdomsskole som plukker ut de heldige dersom flere melder seg.

Viktig tilbud

Det er plass til åtte unge på mekkeklubben. Den startet i 2014 fordi kommunestyret syntes at en mekkeklubb for unge i Trysil er så viktig og riktig at de bevilget 100 000 kroner for å få den i gang. Politikerne ga Byggende team og Trysil ungdomsskole ansvaret for å få tilbudet opp å stå, og de fikk straks med seg ekspertene på fritidsmekking i NMK Trysil til å drive klubben.

Mestring

Koordinator for byggende barne- og ungdomsarbeid Beathe H. Sande sier at mekkeklubben er et sted der de unge kan kjenne på den gode mestringsfølelsen - både i form av å få en bil til å gå igjen og rent sosialt. De unge har for eksempel selv laget klubbreglene.

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 16.06.2019 00:55:31