Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Julekonsert med Malin og venner

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 08.11.2018 10:18:54
Stefan Bernard, Malin Jonsson og Else Myhr

​Denne trioen gledet seg til 5. desember 2018 og julekonserten Det handler om å gi i Trysil kirke. Fra venstre Stefan Bernard, Malin Jonsson og Else Myhr.

Foto: Monika Søberg, Lokalavisa Trysil-Engerdal

​Malin Jonsson har vært en glitrende artist i mange år. I 2018 bød hun på sin første julekonsert - med venner. Det handler om å gi. Se videoen hennes her.

​Før konserten skrev Malin:

- Det blir julesanger med utgangspunkt i ulike sjangre denne onsdagskvelden 5. desember kl. 19 i Trysil kirke; vise, pop, country, gospel og kormusikk. Det er veldig artig å få gjøre en slik konsert sammen med de andre på laget. Det er ikke ofte jeg har sunget med kor.

Vennene

På konserten hadde hun med seg Jordet Sanglag, Voices, Else Myhr, Stefan Bernard og André Solheim. Inntektene fra konserten - 58 000 kroner - gikk til Kirkens Bymisjon, til dem som er alene og/eller hjemløse i jula. Det gjør også inntektene fra den nye singlen hennes: Till de vilsna.

Frivillig

- Jeg var selv være frivillig arbeider hos Kirkens Bymisjon i Oslo om kvelden 23. desember og fikk se at en del av inntektene ble brukt da. Jeg følte at jeg ville gjøre en liten forskjell for de som behøver det i jula. Det føles veldig godt å kunne gi, skriver hun.

Og her er videoen:

 
Sist oppdatert: 05.08.2019 11:28:46