Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Lennart Larsson og Dan Suciu på Betel Slettås

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 14.11.2018 10:33:48
Dan Suciu og Lennart Larsson

​Dan Suciu skal fortelle om arbeidet blant foreldreløse barn i Romania, og Lennart Larsson skal holde ønskekonsert på Betel Slettås 16. november.

​Det blir ønskekonsert og informasjon om arbeid blant foreldreløse barn i Romania på Betel Slettås 16. november kl. 19.

​Kerstin Slaaen i Filadelfia Trysil skriver:

Vi får et spennende besøk på Betel Slettås fredag 16. november. Det handler om sang og musikk med Lennart Larsson som vært mange ganger i Trysil. Denne gangen har han med seg en husfar, Dan Suciu, fra ett av familiehjemmene i Romania. Det blir mulighet til å gi en gave til arbeidet blant disse foreldreløse barna.

Familiehjemmene

Her er litt mer informasjon om familiehjemmene: 

Om å redde forlatte barn

For mer enn 25 år siden ble en virksomhet startet i Oradea, Romania med en idé om å ta vare på forlatte barn på en slik måte at resultatene blir stående. Det var ekteparet Linda og Lars Hörnberg som i samarbeid med svenske Erikshjälpen bygget den første familiebyen med seks hus/hjem i Oradea.

I hvert av disse husene flyttet et ektepar inn med tanken å ta vare på 12 barn pluss eventuelle egne biologiske barn. Dette fungerte godt, og innen noen år ble den andre familiebyen åpnet på den andre siden byen Oradea. Der var det ti hus og familier.

I løpet av årene har omtrent 600 barn fått hjelp på en fantastisk måte ved virksomheten som går under navnet Caminul Felix (lykkelige hjem). Omtrent 200 barn bor i familiene nå. Den viktigste faktoren i arbeidet er faddere som tar ansvar.

En forelder fra en av disse familiene, Dan Suciu, deltar på en informasjonsreise sammen med sanger og evangelist Lennart Larsson. Lennart vil la første del av samlingen være ønskekonsert. Dan vil fortelle med hjelp av bilder om Caminul Felix. En interessant kveld!

Sist oppdatert: 17.11.2018 00:53:55