Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Vårens kulturtilbud

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 11.01.2019 15:10:00
Roar Vingelsgaard og Malin Jonsson

​Kommunalsjef Roar Vingelsgaard og Kultur- og idrettskonsulent Malin Jonsson gleder seg over et variert kulturtilbud i Trysil - også denne vinteren og våren.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

​Nå er kulturkalenderen ute, og den er full av kulturelle godbiter. Her er det masse å velge mellom!

I midten av januar distribueres kulturkalenderen for første halvår 2019 ut til alle husstander i Trysil. Og som alltid, her er det mye variert kultur å velge mellom.

Kulturtilbudene

Over 60 arrangementer finnes i vårens kulturkalender. Her finner vi, for å ta et lite utvalg; konserter, teater, litteraturkveld, kulturprisvinnerfest, sjekkpunkt Trysil Femundløpet, foredrag, UKM, quiz og bygdekvinnelagsmøter. Pluss mange flere.

Trysiliaden for 30. gang

Et av vinterens høydepunkter blir nok Trysiliaden. For 30. gang arrangeres vinterens store idrettsfest for mennesker med utviklingshemming i Trysil sentrum.

Kino

På Trysil kino viser vi film både på tirsdager og søndager. Kinoprogrammet for Trysil finner du her. Kinobilletter får du kjøpt på nett eller på servicetorget i rådhuset.

Se hva som skjer

På hjemmesida vår finner du oversikt over ulike arrangementer, filmer og gudstjenester under Se hva som skjer i Trysil og under kulturnytt. Her finner du et variert utvalg!

Billettsalg

Billetter får du kjøpt på servicetorget i rådhuset mandag-fredag kl. 9-15 eller på ebillett.no.
Til høyre finner du kulturkalenderen. Hvis du ønsker den i papirutgave - og ikke har fått den i din postkassa, så er det bare å stikke innom rådhuset.

Hygg deg med mange gode kulturopplevelser!

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 13.08.2019 00:53:26