Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Spennende kulturhøst

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 19.07.2019 13:50:00
Bildecollage Aune og Vebjørn Sand - Ingrid Bjørnov - Grete Storbæk Eriksen

Vebjørn Sands pop-up utstilling, Ingrid Bjørnov og Grete Storbæk Eriksen er noe av det du kan oppleve i kulturbygda Trysil i høst.

​Høstens kulturkalender er klar. Hele 12 sider med varierte arrangementer - her er det mye å glede seg til!

Skjæraasendagene er vår store satsing denne høsten, men det er også så mye mer som kommer.

Lokalkulturen

Sang og musikk har godt feste i kulturbygda Trysil. Flere kor holder konserter og musikklaget spiller tradisjonen tro jula inn. Malin Jonsson med venner har julekonsert. Inntektene fra Det handler om å gi går til Redd Barna.

Konserter og kunst

Bjørn Erik Støa feirer sine 50 år med konsert i kulturhuset Hagelund. På biblioteket kommer Narum og holder konsert, og Julestemmer med Mjøsfolk kommer på Gammelskula også i år. Trysil kunstforening har høstutstilling under Skjæraasendagene med Tor Olav Foss sin kunstutstilling Lys og undring. Vebjørn Sand kommer til Trysil med pop-up utstilling med kunst fra hele hans liv. Sand holder også malekurs for unger.

For barn og unge

Sommerles har avslutning med vitenshow. Få med deg spennende kjemiske reaksjoner og flammetriks. HalloVenn arrangerer igjen en hyggelig og morsom kveld på oktobers siste dag, og Trysil kulturskole har 30-årsjubileum. Det blir også magisk utekino, Den store kinodagen og markering av HEI-dagen.

I grendene

Rundt omkring i grendene er det også konserter. I Søre Trysil har de Allsang - nesten på grensen og i Jordet blir det Norda Mørs-revy med to spreke forestillinger.

Litteratur

Biblioteket har Lesegleder under Skjæraasendagene, og Gyldendal lanserer Norske utedoer av Thor Gotaas og Roar Vingelsgaard.

Dette er en liten smakebit. Du kan lese mer om flere arrangementer i kulturkalenderen.

Kulturkalenderen, som distribueres til alle husstander i Trysil 8. august, finner du til høyre sammen med mer omtale av ulike kulturarrangementer.

Unn deg mange fine kulturopplevelser i høst!

 

Sist oppdatert: 31.12.2019 00:55:29