Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Variert kulturhøst i vente

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 20.08.2018 08:50:00
Malin Jonsson med kulturkalenderen

​Malin Jonsson på kulturavdelingen gleder seg til kulturhøsten i Trysil!

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

​Kulturkalenderen er ute - og den er full av spennende arrangementer. Her er det noe for enhver smak!

​Kulturkalenderen for høsten 2018 er nå sendt ut til alle husstander i Trysil - og her er det mye å velge mellom - noen arrangementer kjenner vi fra før mens andre er helt nye.

Over 60 arrangementer

Over 60 arrangementer finner du i høstens kulturkalender. Her finner vi, for å ta et lite utvalg; forfatterbesøk, Hei-dagen, den store kinodagen, julemarked, slektsforskermøter, pensjonistenes kulturmønstring, seniorkino, litteraturkveld, quiz, åpne hus, låvesang og fotokonkurranse. Pluss mye mer.

Milla himmelen og jorda

I høst er det Skjæraasendagene, og i år er de større og bedre enn noen gang. Lørdag 29. september starter Skjæraasendagene med kunstutstilling, og de varer helt til Skjæraasenmesse søndag 7. oktober.

Kino

Trysil kino viser film både på tirsdager og søndager. Kinoprogrammet for Trysil finner du her. Vi minner om at du ikke lenger får kjøpt kinobilletter i kulturhuset. Disse kjøper du på nett eller på servicetorget i rådhuset.

Se hva som skjer

På hjemmesida vår finner du oversikt over de ulike arrangementene, filmene og gudstjenestene under Se hva som skjer i Trysil og under kulturnytt. Et variert utvalg!

Billettsalg

Billetter får du kjøpt på servicetorget i rådhuset mandag-fredag kl. 9-15 eller på ebillett.no.

Les mer om kulturarrangementer i høst til høyre her. Her finner du også kulturkalenderen. Hvis du ønsker den i papirutgave, så er det bare å stikke innom rådhuset.

Hygg deg i høst med mange gode kulturopplevelser!

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 31.12.2018 00:55:21