Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Bli med på Kulturens venner

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 05.10.2016 09:27:27
Anne Norderhaug Sætre og Kari Lise Hagen

​Anne Norderhaug Sætre og Kari Lise Hagen gleder seg til å starte opp Kulturens venner i Trysil!

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

Kulturens venner starter nå opp i kulturbygda Trysil. Det inviteres derfor til idemøte tirsdag 18. oktober kl 12 på Morensalen på biblioteket.

​Etter initiativ fra Kari Lise Hagen, tidligere biblioteksjef, nå pensjonist og kultursjef Anne Norderhaug Sætre starter de nå opp med Kulturens venner i Trysil.

- Nå søker vi etter potensielle engasjerte frivillige som er kulturinteressert, har lyst til å være med og utvikle Kulturens venner og hjelpe til på kommunale kulturarrangementer i Trysil, sier kultursjefen.

God ide

Ideen om å starte opp Kulturens venner i Trysil har de begge hatt i årevis. Både Kari Lise og Anne understreker at dette ikke bare er for pensjonister, men også for andre som kan ha mulighet til å komme på møter på dagtid.

Sosial greie

- Dette kan utvikles til å bli en venneforening - en sosial greie, og ikke bare en dugnadsgjeng som hjelper til ved kulturarrangementer. Foreningen kan også utvikles til så mye mer. Kanskje vi kan få til egne aktiviteter, lesesirkler - rett og slett en god sosial arena, sier en engasjert Kari Lise.

Dugnadsgjeng

Kulturens venner ser for seg å bidra ved for eksempel Skjæraasendagene, PKM, kulturprisvinnerfesten og arrangementer på biblioteket. Rett og slett stille med eget crew på arrangementer. Arbeidsoppgaver kan være billettsalg, lys, lyd, pynting, rigging av scene og mye mer. Her trengs ingen kvalifikasjoner, lysten til å bidra i lokalsamfunnet er mer enn nok.

Idemøte

Høres dette interessant ut? - Dette kan bli ganske artig, sier Kari Lise og gleder seg veldig. Møt opp på Morensalen tirsdag 18. oktober kl 12. Kari Lise og Anne byr på kaffe. Hvis du har spørsmål eller har lyst til å være med, men ikke kan komme på møtet, ta kontakt med Kari Lise Hagen på tlf 976 87 455 eller kultursjef Anne Norderhaug Sætre, se kontaktinformasjon til høyre.

Velkommen!

 

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 05.10.2016 11:17:49