Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Kulturavdeling i rådhuset

Brystbilde av en mann og tre kvinner

​Kinosjef Espen Jægersborg, kulturkonsulent Ester Borg Rasmussen,
koordinator for byggende barne- og ungdomsarbeid Beathe H. Sande
og kultursjef Anne Norderhaug Sætre ønsker velkommen til
kulturavdelingen i 1. etasje på rådhuset.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

 

​Kultursjef Anne Norderhaug Sætre har fått samlet mesteparten av kulturavdelingen sin i første etasje på rådhuset. Kom gjerne innom!

​Kultursjefen har eget kontor lengst sør i første etasje på rådhuset. I kontorlandskapet utenfor henne sitter kulturkonsulent Ester Borg Rasmussen, kinosjef Espen Jægersborg, koordinator for byggende barne- og ungdomsarbeid Beathe H. Sande og idrettskolekoordinator Geir Graff.

Besøk

Kulturavdelingens ansatte tar mer enn gjerne imot besøk fra de som har noe på hjertet i forhold til kulturlivet vårt. Men siden alle enten jobber deltid, eller har arbeid å gjøre også utenfor kontoret, lønner det seg å ringe og avtale tid dersom du ikke vil risikere å ikke treffe noen. For eksempel kjører Jægersborg film på kveldstid, Sande driver ungdomsklubben på ettermiddag og kveld, og Norderhaug Sætre er rektor med kontor også på kulturskolen.

Biblioteket

Kulturavdelingen har ytterligere tre ansatte; Kari Odden og Siri Eggen Løken på historisk avdeling og kinomaskinist Arild Rønes. Løken og Odden jobber mest med fotoarkiv og historikk, blant annet Trysilboka, og har derfor kontor på biblioteket der vegen er kort til nødvendige kilder. Rønes jobber kun på kinokvelder og andre arrangementer i kulturhuset.

Kontaktinformasjon til kulturavdelings ansatte finner du til høyre. 

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 05.02.2019 00:54:39