Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Møt kulturavdelingen på Trysilsenteret

Brystbilde av to blide kvinner med brosjyrer mot bjørk i høstfarger

​Beathe Helen Sande og Kari Lise Hagen håper mange kommer innom kulturstanden på
Trysilsenteret lørdag.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

Lørdag 20. september kl 12-14 står representanter fra den blide og kreative stå-på-gjengen i kulturavdelinga vår på stand på Trysilsenteret. Gå og snakk med dem!

​- Har du noe på hjertet som handler om kultur i Trysil, kom til oss med det. Vi vil gjerne ha innspill, tanker og ønsker om arrangementer, artister og alt mulig annet, sier Beathe Helen Sande.

Mye på gang

Standen er først og framst for å få folk i tale, men kulturgjengen vil også informere om høstens kulturprogram. For det er mye som skjer, for eksempel kommer Åsne Seierstad for å holde foredrag om 22. juli, Margerete Bergseng skal lese og synge Prøysen for de minste, fysiker Andreas Wahl kommer og vi skal ha Skjæraasendagene. Og det er bare for å nevne noe!

Kulturquiz

Som i fjor kan du også teste kulturkunnskapene dine i en quiz. I fjor vant Wibeke Hansen heder, ære og to kinobilletter. Gjør du henne rangen stridig i år?

Samarbeid

Ifølge den nye kulturplanen som snart skal vedtas, åpner kulturavdelingen for samarbeid om arrangementer. Ønsker om det kan du også fremme på standen på lørdag. Seneste eksempel på slikt samarbeid er kulturavdelingens og Café Rialtos tapaskonsert med Grete Storbæk Eriksen og Tarjei Nysted.

 

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 20.03.2015 09:01:53