Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Lørdag blir det førjulskos i Jordet

Tre kvinner og en mann med nisseluer ved piano

​Julenissene på bildet er Eline Sandbakk (sanger i Jordet Sanglag og
musikant i Trysil Ssolekorps), Vebjørn Nergård (bestefar til musikant i
Jordet skolekorps), Gro Skaaret (sanger i Jordet Sanglag)
og dirigent for Jordet Sanglag og Trysil skolekorps, Else Myhr.

Foto: Privat

 

​Jordet skolekorps og Jordet Sanglag lager tradisjonell førjulskos i Jordet samfunnshus lørdag 14. desember kl 17. I år er Trysil skolekorps, Anders Buflod og Knut Linstad gjesteartister.

Kitty Kjølstad i Jordet Sanglag skriver:

​Adventstid er det samme som at Jordet skolekorps og Jordet Sanglag inviterer til førjulskos med sang og musikk i regi av små og store nisser. Denne tradisjonen har vi holdt på i mange år, både fordi det er viktig for kulturfellesskapet i nord-Trysil, men også fordi publikum har støttet opp om arrangementet i alle år.

Julestemningsgaranti

Den tradisjonelle førjulskvelden er i år utvidet til en julekonsert. Korps og kor vil som tidligere opptre både enkeltvis og i samspill, men denne gang blir det mer lyd, lys og show. Pianist Knut Linstad akkompagnerer både koret og allsangen. Else Myhr tok over dirigentansvaret både for Trysil skolekorps og Jordet Sanglag i høst. Inviterte gjester fra Innbygda, Trysil skolekorps og Anders Buflod, vil bidra til en annerledes førjulskveld.  Anders Buflod med sin fantastiske stemme har mange blant annet hørt i kirken på julekvelden og på scena i Hagelund.
Publikum loves julestemning fra de kommer inn døra. Med sang og musikk, allsang, bevertning og loddsalg, skal den holde helt til jul!

Billettene koster 100 kroner for alle over 16 år.  

Sist oppdatert: 16.03.2015 06:45:44