Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Jul i Flåklypa på kino 3. juledag

Filmbilde av Solan, Ludvig og Reodor med snøkanon

​Bilde fra filmen Solan og Ludvig - Jul i Flåklypa.

Copyright: Maipo Film

 

Vi setter opp Solan og Ludvig - Jul i Flåklypa på Trysil kino en gang til: Fredag 27. desember kl 17.

Filmen er allerede sett av over 1 200 på Trysil kino. Da vi satte den opp sist, var det utsolgt og flere som ikke fikk billett. Kinosjef Espen Jægersborg har derfor jobbet for å få en forestilling til - og det blir det 3. juledag.

Handlingen

​På filmweb.no leser vi:

Solan, Ludvig og Reodor er tilbake. Det nærmer seg jul, og Flåklypa Tidene-redaktør Frimand Pløsen har lovet bygda snø. Når Ludvig ønsker seg det samme, så er ikke oppfinner Reodor Felgen vanskelig å overtale til å bygge verdens kraftigste snømaskin.

Det er fali' det

Men så forsvinner Reodor, og så forsvinner snømaskinen, og da må Solan og Ludvig stelle i stand til jul alene. Hvis de rekker det, etter å ha reddet Flåklypa fra verdens verste snøstorm. For å tukle med naturen. Det er farlig det. 

Billetter
Billettene koster 60 kroner for barn og honnør, 75 kroner for ungdom med kulturkort og 85 kroner for voksne. Du kan kjøpe dem på billettluka.no eller på servicetorget i rådhuset som i dagene før jul er åpent kl 9-15 fredag og lille julaften og kl 9-12 julaften og 3. juledag kl 9-14. Du kan også kjøpe billett på Narvesen Trysil, men da får du ikke velge sete selv. Det er også mulig å kjøpe billett ved inngangen fra en time før forestilling dersom det er igjen noe ledige.
 

 

Sist oppdatert: 20.03.2015 09:01:41